Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου με το GNTM: «Αυτή η σιχαμένη ξανθιά κυρία με τα κοντά μαλλιά που συμμετέχει»

“Και η άλλη η ψεύτρα η Ηλιάνα που γυρνάει και λέει “αχ δεν έπρεπε να της μιλήσεις”…”

Έξαλλη έγινε η Σοφία Μουτίδου με το επεισόδιο του GNTM που προβλήθηκε την περασμένη Τρίτη. Οι κοπέλες που πέρασαν από το bootcamp, έπρεπε να περπατήσουν σε μια κάθετη πασαρέλα ύψους 30 μέτρων που ξεκινούσε από την κορυφή ενός κτιρίου.

Η Σοφία Μουτίδου ξέσπασε: «Αυτό το άθλιο επεισόδιο που δεν ξέρω από πού να το πιάσω. Που βάζουν τα κορίτσια να κρεμαστούν από πάνω, χωρίς να σκέφτονται αν κάποιας η καρδιά δεν θα αντέξει. Όταν γύρισε η Πόπη και είπε «δεν μπορώ, η καρδιά μου» και κατέβηκε κάτω, της λέει αυτή η σιχαμένη ξανθιά κυρία με τα κοντά μαλλιά που συμμετέχει, δεν ξέρω πώς την λένε, «τώρα η καρδιά σου πώς είναι; αχ μωρέ παιδάκι μου». Κι αυτή με άλλο επιστημονικό κριτήριο έβαλε το χέρι της πάνω από την μπλούζα της άλλης που κόντεψε να πεθάνει και της είπε «αχ βρε μωρό μου»!

Και η άλλη η ψεύτρα η Ηλιάνα που γυρνάει και λέει «αχ δεν έπρεπε να της μιλήσεις». Ο Σκουλός είπε τη μαλ… τη μεγάλη. «Ένα μικρό βήμα στην ταράτσα, ένα μεγάλο βήμα στο σπίτι του GNTM»… Βάλτε τα παιδάκια σας να σκαρφαλώσουν στις ταράτσες. Δεν το πιστεύω το επεισόδιο αυτό!

Δεν έχει πλάκα όταν ο άλλος φοβάται. Δηλαδή να είναι κριτήριο όποιος θέλει να γίνει μοντέλο να περπατήσει ανάποδα από μια ταράτσα. Που βοηθάει αυτό στην πασαρέλα δεν κατάλαβα. Συγχαρητήρια στην Πόπη και την Κατερίνα από τα βάθη της καρδιάς μου που είπαν όχι στο παράλογο. Μοντέλα να γίνουν, αλλά γιατί να είναι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά. Σοκ»!

Το βίντεο με τη Σοφία Μουτίδου ήταν αφορμή για να ανάψει η συζήτηση στο Πρωινό.