Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Δεν είμαι αντίθετη στην υιοθεσία, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ ξανά»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από ένα ατύχημα

«Είμαι τρομερά αγχώδης με τον γιο μου. Είμαι μια υστερική μαμά που ο,τιδήποτε συμβαίνει στον Δημήτρη νομίζω ότι θα συμβεί το χειρότερο. Είμαι διαρκώς από πίσω του, όμως δεν το αλλάζω αυτό με τίποτα. Το ωραιότερο που κατάφερα στη ζωή μου ήταν που έγινα μητέρα», είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Και αποκάλυψε: «Ήθελα πολύ να αποκτήσω ένα παιδί. Είμαι από τις γυναίκες που ο Δημήτρης δεν ήρθε τυχαία στη ζωή μου. Ήθελα πάντα να γίνω μητέρα, αλλά για να γίνω γονιός ήθελα και τον κατάλληλο άντρα μαζί μου. Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου που είχε ήδη δυο παιδιά, τα οποία δεν διαχωρίζω από τον γιο μου, είναι σαν να έχω τρεις γιους, γι’ αυτό και θέλω και την κόρη. Μόλις παντρευτήκαμε με τον Νικηφόρο ήταν στα άμεσα σχέδιά μας να αποκτήσουμε ένα παιδί».

Τέλος, για το παιδί που προσπάθησαν να υιοθετήσουν με τον σύζυγό της ανέφερε: «Ήταν κάτι πολύ δύσκολο και ήταν ο λόγος που καθυστέρησα να μπω στη διαδικασία να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Είχαμε ένα ακόμη παιδί που ήταν στο σπίτι και ήθελε και παραπάνω φροντίδα. Το παιδί αυτό το συναντήσαμε, δεθήκαμε μαζί του με έναν τρόπο και δεν θέλαμε να το αφήσουμε να πάει σε ίδρυμα και είπαμε θα το πάρουμε.

Για διάφορους λόγους το παιδί αυτό δεν μένει πια μαζί μας, αλλά είναι καλά. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και νιώθουμε ότι κάναμε κάτι σημαντικό και σπουδαίο. Η απώλειά του ήταν μεγάλη.

Δεν θα πω ότι είμαι αντίθετη στην υιοθεσία. Αν με ρωτήσεις, όμως, αν θα έμπαινα ξανά στη διαδικασία της υιοθεσίας θα σου έλεγα ότι δεν θα το έκανα ποτέ ξανά».

Source :
govastileto.gr