Γη της ελιάς: Ο κρυφός δεσμός του Στάθη και της Ιουλίας θα τα αλλάξει όλα!

Η Γη της ελιάς επανέρχεται σήμερα στο Mega με νέο επεισόδιο που έχει πολύ…έρωτα και αρκετές κόντρες!

Έρχονται νέες εξελίξεις στη Γη της Ελιάς. Η Χαίδω χάνει το παιχνίδι της εκδίκησης, η Μυρτάλη τα βάζει πάλι με την Αθηνά και ο Στάθης θολώνει από τον έρωτά του και εισβάλει στο σπίτι της Ιουλίας.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η Αθηνά κάνει μια νέα επαγγελματική συμφωνία για να ισχυροποιήσει την θέση της στην εταιρεία, ενώ ο Ισίδωρος και ο γιός τους επίσης κάνουν…business στην έκθεση αγροτικών προιόντων. Ο Δημήτρης ωστόσο για μια ακόμη φορά συμβουλεύει την Αθηνά να μην κάνει τόσο ριψοκίνδυνες κινήσεις.

Από την άλλη πλευρά με ένα απλό «θέλω εσένα» στην ερώτηση «τι θέλεις;» ο Στάθης εισβάλει ασυγκράτητος στο σπίτι της Ιουλίας και αυτός ο έρωτας πια (κρυφός για ευνόητους λόγους) δεν μπορεί να σβήσει.

Η γη της ελιάς επ. 12 18 10 copy

Από την άλλη όμως ο Στέφανος που συνεχίζει να βλέπει την μητέρα του να πηγαίνει κόντρα στην Μυρτάλη και βλέπει ότι η συγκατοίκηση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, είναι έτοιμος να σβήσει τον θυμό της Χάιδως την οποία φυσικά αφοπλίζει σε μια ακόμη απόπειρά της να πάρει το αίμα της πίσω και ο γιος της Φίλιππος πετά την καραμπίνα στην θάλασσα. Ο εξαγνισμός προς το παρόν πιάνει τόπο.

Η Μυρτάλη πάλι διασταυρώνεται με την Αθηνά και της ρίχνει ευθύνες για μια ακόμη φορά για την διαθήκη και πως οργάνωσε σχέδιο για να στρέψει τον πατέρα της εναντίον της. Η απορία στο βλέμμα της Αθηνάς μας βάζει σε κάποιες υποψίες.

Τελικά μήπως δεν είναι τόσο πανούργα όσο οι άλλοι την παρουσιάζουν;+