Γη της Ελιάς: Σε απόγνωση ο Ισίδωρος – Κοντά στο να χάσει την περιουσία του

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (14/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Ισίδωρος κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του μετά την “επίθεση” που δέχεται από την Αντιγόνη, ενώ δε θα αργήσει να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα με την υγεία του.

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς (14/11)
Επεισόδιο 73
Ο γιατρός δεν μιλά ευθέως στην Αρετή και η οικογένεια Καπερνάρου δεν ξέρει αν πρέπει να της πει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της. Η Αθηνά, βάζει την Αναστασία να μεσολαβήσει, για να κάνουν το τραπέζι στον Ιάκωβο Βρεττάκο και να γνωριστούν. Ο Στέφανος ρωτά τον Στάθη, πότε σκοπεύει να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι για να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με την Ιουλία. Η Βασιλική παραιτείται από το ανθοπωλείο θέλοντας, από εδώ και πέρα, να φροντίζει τη μητέρα της. Η Μυρτάλη με την Ισμήνη υπογράφουν τα συμβόλαια και ξεκινούν τη συνεργασία τους.

Η περιουσία του Ισίδωρου απειλείται από την Αντιγόνη κι ο Μάνος του ζητά να του την μεταβιβάσει όλη, αμέσως. Οι ενοχές πνίγουν τον Στάθη, ο οποίος ζητά από την Ιουλία να χωρίσουν οριστικά.