Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αγωγή και μήνυση θα καταθέσει κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Νομικά στρέφεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Εναντίον του Γιώργου Λιάνη θα στραφεί νομικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, μετά τις δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την μήνυση και την αγωγή που αναμένεται να καταθέσει ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού.

«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί πολύ συγκροτημένο με πολλά ταλέντα και μόρφωση. Έχει μία αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του, γιατί εκείνη υπήρξε μητέρα και πατέρας μαζί στα παιδικά του χρόνια. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει. Μας πήρε μία ημέρα τηλέφωνο, τον συνεργάτη μου τον κ. Γιάννη Παπαριστείδη, κι εξέφρασε μία τεράστια λύπη, ήταν συντετριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κ. Λιάνη. Αισθανόταν πολλή συντριβή και δεν υπερβάλλω. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την σχέση που έχει ένα παιδί με την μητέρα του και τον πατέρα του. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος. Επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης.» είπε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Στη συνέχεια, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι του δόθηκε εντολή από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να στραφούν νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη. «Θα κάνουμε αγωγή και μήνυση σε βάρος του κ. Λιάνη για προσβολή της προσωπικότητας της μητέρας του»