Γιάννης Ζουγανέλης για Άβα Γαλανοπούλου: «Της είχα αφήσει κάτι μηνύματα για να έχω τη συνείδησή μου ήσυχη»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Άβας Γαλανοπούλου.

«Είναι μια παράσταση που την αγαπώ αλλά δεν πάμε καλά» σχολίασε ο Γιάννης Ζουγανέλης. »Η προσέλευση δηλαδή του κόσμου δεν είναι αυτή που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε. Θα σταματήσουμε στο τέλος Γενάρη ενώ ήταν προγραμματισμένο να πάει μέχρι αργότερα».

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης παραδέχθηκε πως λειτούργησε αρνητικά όλη η ιστορία που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση της Άβας Γαλανοπούλου από την συγκεκριμένη δουλειά. «Όταν αποχωρεί κάποιος μάλλον αρνητικά λειτουργεί γιατί δεν ξέρει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν πιστεύω στην αρνητική διαφήμιση. Διαφήμιση είναι το ίδιο το έργο. Με την Άβα δεν μιλήσαμε. Επιχείρησα εγώ να μιλήσω αλλά δεν στάθηκε δυνατό. Της είχα αφήσει κάτι μηνύματα στο viber για να έχω τη συνείδησή μου ήσυχη».

Επίσης, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την δύσκολη και άγνωστη περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή. «Ήμουν από τους άτυχους, δεν θα ήθελα να συμβεί, που με έπιασαν στα επεισόδια του Πολυτεχνείου. Ήμουν φοιτητής, 17χρόνων και με έπιασαν στην έξοδο. Φρίκες! Για αυτό και δεν μπορώ καθόλου τον φασισμό. Θυμάμαι φοβερά πράγματα. Από βιασμούς, από αμονώσεις, από επισκεπτήρια».