Η γυναίκα Ζυγός! Μάθε τα πάντα!

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα . Ξοδεύει πολύ χρόνο προσπαθώντας να διατηρήσει το δέρμα της όμορφο και καθαρό. Ίσως έχει αλλεργία στα καλλυντικά και στο make up, αλλά το να φροντίζει το πρόσωπό της και να αποφεύγει τις ρυτίδες είναι το χόμπι της. Είναι καλή σε αυτό και πάντα δείχνει μικρότερη από όσο είναι πραγματικά. Μπορεί να είναι άτακτη σαν μικρό αγόρι, αλλά είναι 100% γυναίκα.

Δείχνει όμορφη είτε φορώντας τζιν, είτε μία βραδινή τουαλέτα. Πιστεύει πως οι γυναίκες είναι ίσες με τους άντρες. Μερικές φορές μπορεί να σκεφτεί πιο γρήγορα από εσάς,  αλλά δεν θα σας αφήσει πίσω για πολύ. Δεν θα προσπαθήσει να σας κάνει να νιώσετε ηττημένοι σε οποιαδήποτε παιχνίδια παίζει μαζί σας, ακόμα και όταν κερδίζει. Της αρέσει να φλερτάρει, ακόμα και αν δεν έχει ιδέα τι πραγματικά θέλει.

Δεν μπορεί να αποφασίσει τι να κάνει, και τι να μην κάνει, και έτσι δεν έχει την ικανότητα να προγραμματίζει σωστά το πρόγραμμά της σε όλες τις περιπτώσεις. Γνωρίζει πως να ντυθεί και πως να κάνει συνδυασμούς με τα ρούχα της. Της αρέσει να ντύνεται στα μαύρα και να φορά αρώματα . Της αρέσει η μυρωδιά των λουλουδιών. Σε κάθε διαπληκτισμό, μπορεί να τσακώνεται για ώρες, και συνήθως βγαίνει από πάνω. Αν δεν είναι σοβαρός τσακωμός, θα μαλώνει μαζί σας και μία στο τόσο θα σας χαμογελά.

Δεν μπορεί να αποφασίσει τι είναι σωστό και τι λάθος για τον εαυτό της, καθώς τα πάντα έχουν και θετική αλλά και αρνητική όψη. Οι γυναίκες που ανήκουν στα υπόλοιπα ζώδια ίσως να μην ενδιαφέρονται για το τι λέει ο κόσμος, αλλά η γυναίκα Ζυγός ενδιαφέρεται ιδιαίτερα,  οπως επίσης και για το τι αισθάνεται.

Μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον, έτσι στην εργασία ανεβαίνει πάντα τη σκάλα της επιτυχίας. Της αρέσει η ομαδική δουλειά. Αν ζητήσετε την βοήθεια ή τη συμβουλή της, θα σας βοηθήσει εκτός αν δεν σας συμπαθεί. Μπορεί να σας αλλάξει και να σας κάνει να πιστέψετε πως αλλάξατε μόνοι σας χωρίς την επιρροή της. Το καλό με τη γυναίκα Ζυγό είναι πως ποτέ δεν ανακατεύεται στα προσωπικά σας. Δεν θα σας κάνει ποτέ να αισθανθείτε άσχημα μπροστά στους φίλους σας.

Ποτέ δεν θα ξεχάσει να σας πει πόσο πολύ σας νοιάζεται. Πιστεύει πως οι δουλειές του σπιτιού είναι αρμοδιότητα της γυναίκας, και την κάνει πολύ καλά. Όμως αν περιμένετε από μία γυναίκα Ζυγό να σας φοβηθεί, τότε θα απογοητευτείτε. Είναι ιδιαίτερα δυνατή, ακόμα και αν μοιάζει σαν γλυκό και αθώο μωρό.

Αν σας ενδιαφέρει μία γυναίκα Ζυγός, τότε προσεγγίσετε την με ένα βήμα τη φορά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε τους φίλους της και να σας συστήσουν. Θα πρέπει να την πλησιάσετε με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Δείξτε της πως είστε ευγενικοί, στοργικοί και πραγματικοί άντρες. Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας, γιατί μπορεί να σας χαστουκίσει χωρίς προειδοποίηση!