Γωγώ Αλεξανδρινού: Εξομολογείται τη δύσκολη περίοδο που βίωσαν με την περιπέτεια υγείας της κόρης της (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε πρόσφατα η Γωγώ Αλεξανδρινού, η οποία, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να αναφερθεί στη δύσκολη περίοδο που βίωσαν ως οικογένεια με την περιπέτεια υγείας της μικρής της κόρης, Χριστίνας.

“Ήταν όταν αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη δυσκολία με τη Χριστίνα μας”, εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος αναφερόμενη στη στιγμή που την έκανε να αλλάξει και να δει διαφορετικά τα πράγματα.

Κατόπιν, συνέχισε λέγοντας: “Την πρώτη χρονιά της ζωής της, περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία […] Νομίζω δεν υπάρχει πιο αφύσικο πράγμα από το να έχει το άγχος ότι μπορεί να χάσεις το παιδί σου […] Δεν έχω νιώσει άνετα να μιλήσω πλήρως για διάφορους λόγους. Ο πρώτος είναι πως δεν μπορώ εγώ να το διαχειριστώ ακόμα, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τρία χρόνια και το μωρό είναι μια χαρά […] Ακόμα έχω αυτό το τραύμα […] Ο δεύτερος λόγος που δεν έχω πει κάτι είναι γιατί δεν έχω τι να πω. Περάσαμε τόσο δύσκολα, κάναμε δεκάδες εξετάσεις, ψάχναμε δεκάδες πράγματα φρικτά και τελικά δεν είχε τίποτα”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: