Γωγώ Αλεξανδρινού: “Η κόρη μου μου ζήτησε να βρω δουλειά το απόγευμα” [βίντεο]

Καλεσμένη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε η Γωγώ Αλεξανδρινού το απόγευμα της Τρίτης, 16 Νοεμβρίου. Αυτή είναι η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξης της Κύπριας παρουσιάστρια λίγο διάστημα μετά την είδηση πως αποχώρησε από την θέση της στη “Digital Tv”.

Η Γωγώ Αλεξανδρινού μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους για την καθημερινότητα της, τη νέα της ρουτίνα, αλλά και τα παιδιά της. Συγκεκριμένα για την 12χρονη κόρη της, Μαρία, αποκάλυψε πως την παροτρύνει να δουλεύει απογεύματα προκειμένου να μην βρίσκεται στο σπίτι μαζί της, σχολιάζοντας το αυτό η Γωγώ Αλεξανδρινού ως μια αντίδραση της εφηβείας που περνάει.

Χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η Γωγώ Αλεξανδρινού τόνισε: “Είναι μια καθημερινότητα που οδήγησε την κόρη μου στο να μου πει δεν βρίσκεις μια δουλειά part time, το απόγευμα, που γυρνάει[…] μου λέει, είσαι νέα είναι κρίμα να μένεις στο σπίτι, μην βρεις full, μην ξυπνάς πρωί”.

Ενώ συμπλήρωσε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους: “Ξέρεις για να λείπω τις ώρες που είναι στο σπίτι”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

ilovestyle.com