Η αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ όταν μία 5χρονη έχασε κάτι πολύτιμο στο παλάτι της

Πριν από λίγο καιρό, η Σαβάνα Χαρτ, μόλις 5 ετών, μαζί με τους γονείς της ταξίδεψαν από την Αυστραλία στη Βρετανία για τουρισμό. Μέσα στις πρώτες τους επιλογές, ήταν το να επισκεφθούν το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Εκεί, όμως, και κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο ανάκτορο, η μικρούλα κάπου έχασε το αγαπημένο της παιχνίδι, μια μαϊμού με το όνομα Χάριετ.

Όταν η μικρή διαπίστωσε την απώλεια του αγαπημένου της παιχνιδιού, η οικογένειά της είχε ήδη βρεθεί πολύ μακριά από το Παλάτι.

Κάπως έτσι -και σε συνεργασία με τους γονείς της- οι δάσκαλοι του σχολείου της στην Αυστραλία, βοήθησαν τη μικρή Σαβάνα να γράψει μια μικρή επιστολή στη Βασίλισσα Ελισάβετ, παρακαλώντας τη να τη βοηθήσει να βρει το παιχνίδι της.

Αυτό που συνέβη μετά είναι συγκινητικό. Η Ελισάβετ δεν αδιαφόρησε για την αγωνία της 5χρονης και ενημέρωσε τους υπαλλήλους του Παλατιού να αρχίσουν τις έρευνες μέσα στις τεράστιες αίθουσες, προκειμένου να εντοπίσουν το χαμένο παιχνίδι.

Και, φυσικά, βρέθηκε! Όταν οι πιστοί υπάλληλοι της Βασίλισσας εντόπισαν τη μαϊμουδίτσα Χάριετ, φρόντισαν πολύ τρυφερά να ενημερώσουν την 5χρονη, ότι αφού το παιχνίδι της πέρασε μερικές ωραίες στιγμές στους κήπους του Μπάκιγχαμ και ότι είχε όλη την αγάπη και τη φροντίδα που θα της άξιζε, της την έστελναν πίσω, ασφαλή και απείραχτη.

«Φροντίζουμε, ώστε κάθε επισκέπτης στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ να φεύγει από εδώ με μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Έτσι, όταν εντοπίσαμε τη Χάριετ, φροντίσαμε να περάσει κι αυτή όμορφα, περνώντας λίγο χρόνο με τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Επισκεπτών του Μπάκιγχαμ, πριν επιστρέψει στο σπίτι της, στην Αυστραλία. Ελπίζουμε ότι η Χάριετ θα είχε πολλά όμορφα να αφηγηθεί στον Ρεξ, από τις περιπέτειες της στο Παλάτι», ανέφερε στον Τύπο -και αφού έγινε γνωστή η ιστορία- ένας εκπρόσωπος του ανακτόρου.