Η Γη της Ελιάς: Ένα φρικτό μυστικό διαλύει Μυρτάλη και Στέφανο ξανά

Η Μυρτάλη και ο Στέφανος θα διχαστούν ξανά, στην γη της ελιάς. Ένα μυστικό θα είναι αρκετό για να διχάσει το ζευγάρι, για να σκορπίσει την αμηχανία μεταξύ τους. Η Μυρτάλη θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Η Βασιλική το σκάει από το σπίτι της, έχοντας πει την αλήθεια μόνο στην Μυρτάλη και στην Άννα. Η Μυρτάλη γνωρίζει πως η Βασιλική είναι έγκυος, πως θέλει να κρατήσει το παιδί, πως ο πατέρας είναι ο Φίλιππος Στεφανέας.

Φυσικά, εάν μάθαινε κάτι τέτοιο ο Στέφανος θα γινόταν τρελός. Η Μυρτάλη κρατάει καλά αυτό το μυστικό, μέχρι να λυγίσει. Όταν η Βασιλική το σκάει, αφήνει ένα γράμμα – φωτιά, σκορπίζοντας τον πανικό. Όλοι την αναζητούν και η Μυρτάλη σιωπά…

Η Μυρτάλη αγχωμένη

Το μυστικό αυτό διαλύει το ζευγάρι

Εάν η Μυρτάλη δείξει πως ξέρει, ο Στέφανος θα γίνει έξαλλος, στην γη της ελιάς. Το ξέσπασμά του θα είναι τεράστιο. Με την εξαφάνιση της Βασιλικής, ήδη ο πρωταγωνιστής φέρεται νευρικά κι αγχωτικά.

Ανησυχεί πολύ για την αδελφή του και ζητάει από την Μυρτάλη να του αποκαλύψει αν γνωρίζει κάτι. Η Μυρτάλη αναφέρει πως δε γνωρίζει τίποτα, υπογράφοντας το τέλος της σχέσης τους.

Στέφανος και Μυρτάλη αγκαλιά

Η Βασιλική παραμένει αγνοούμενη. Όλοι αγχώνονται πάρα πολύ και οι έρευνες έχουν ξεκινήσει. Κανείς δε γνωρίζει τίποτα. Μάλιστα, η Μυρτάλη συνεχίζει να μην αποκαλύπτει τίποτα, μέχρι η στιγμή της αλήθειας να την τσακίσει. Θα αναγκαστεί να μιλήσει για να σώσει την Βασιλική ή θα σωπάσει για να σώσει την σχέση της;