Η Γη της Ελιάς: Η Άννα αφήνει τον Δημήτρη και πιάνει τον Ανέστη

Φαίνεται πως το βλέμμα της ηρωίδας, στρέφεται αλλού. Ο Ανέστης κάνει τη ζωή μαύρη στην Άννα, αλλά και στην Ευτυχία, με το να τις πετάει στο δρόμο, στην γη της ελιάς. Τις απολύει μπροστά σε όλους, θέλοντας να εκδικηθεί την Ευτυχία για την αναβολή του γάμου.

Μπορεί η νεαρή πρωταγωνίστρια να στενοχωριέται, όμως η Άννα δε το βάζει κάτω. Στόχος της είναι ο Ανέστης, ο οποίος θα πονέσει για το μεγάλο κακό που της έκανε. Μετά τον Δημήτρη, σειρά έχει ο φίλος του.

Η Άννα ξεκινάει το εκδικητικό της σχέδιο, αλλά και τις απειλές. Θέλει να τον κάνει να υποφέρει, όπως έκανε και τον Δημήτρη. Το αγγελικό της πρόσωπο μεταμορφώνεται ξανά και το μίσος την κυριεύει…

Ανέστης Ευτυχία γη της ελιάς

Έξαλλος ο Αποστόλης

Στο μεταξύ, ο Αποστόλης ανακαλύπτει τα κρυμμένα λεφτά και γίνεται έξαλλος. Ζητάει από την Άννα εξηγήσεις, η οποία στην αρχή αναζητά τρόπους για να καλύψει την σκληρή πραγματικότητα. Μάταια, όμως.

Η Άννα αποκαλύπτει την αλήθεια στον αδελφό της, ο οποίος πέφτει από τα σύννεφα. Του αναφέρει για τον Δημήτρη, για όλα όσα της έκανε, αλλά και για το εκδικητικό της σχέδιο, με στόχο να τον καταστρέψει.

Η Άννα στην γη της ελιάς

Ο Αποστόλης επιστρέφει τα λεφτά αυτά στον Δημήτρη, ζητώντας του συγγνώμη για την αδελφή του. Η ηρωίδα μένει πίσω, με δεμένα τα χέρια, μη μπορώντας να αντιδράσει. Σύντομα, η Άννα θα βγάλει από το στόχαστρό της για λίγο τον Δημήτρη, με αποτέλεσμα να παίρνει σειρά ο Ανέστης, στην γη της ελιάς.

Με ποιον τρόπο θα ζητήσει εκδίκηση;