Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταστρέφει την εταιρεία της Μυρτάλης

Εγκεφαλικό παραλίγο να πάθει ο Ισίδωρος, όταν η Μυρτάλη ανακοίνωσε με τον τρόπο της τη νέα εταιρεία, στην γη της ελιάς. Η Μυρτάλη, μαζί με την Ισμήνη, σχεδιάζουν μία επιχείρηση καλλυντικών, η οποία αποτελεί τεράστιο άνοιγμα στην αγορά.

Χωρίς να ρωτήσει κανέναν, η Μυρτάλη κατοχυρώνει στην επιχείρηση τόσο το όνομα, όσο και το σήμα των Βρεττάκων. Ο δικηγόρος της εταιρείας στέλνει στην οικεία των Βρεττάκων επιστολή, στην οποία αναγράφονται όλα τα βήματα της νεαρής πρωταγωνίστριας.

Ο Ισίδωρος και η Αθηνά πέφτουν από τα σύννεφα! Το άνοιγμα αυτό της Μυρτάλης είναι επικίνδυνο για την περιουσία της οικογένειας. Εάν το σχέδιο αυτό αποτύχει, τα χρέη θα είναι πολλά και η καταστροφή μεγάλη…

Η Μυρτάλη στην γη της ελιάς

Εμπόδιο ο Ισίδωρος στα σχέδια της Μυρτάλης

Έξαλλος ο Ισίδωρος στην γη της ελιάς, θα τρέξει να της ζητήσει τον λόγο για την εταιρεία αυτή. Βέβαια, η Μυρτάλη έχει κλείσει τις πόρτες στον θείο της, αδιαφορώντας για όλα όσα της λέει. Ο Ισίδωρος τρέχει στον γιο του, ο οποίος είναι επίσης έξαλλος.

Η Μαρίνα στηρίζει την κολλητή της φίλη σε κάθε της βήμα, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρχεται ξανά σε ρήξη. Τα χτυπήματα για τον Ισίδωρο είναι απανωτά. Από τη μία πλευρά έχει την Αντιγόνη κι από την άλλη την Μυρτάλη!

Ισίδωρος και Μυρτάλη μιλούν για την εταιρεία στην γη της ελιάς

Ο ίδιος αναζητά τρόπους να εμποδίσει τα σχέδιά της. Θέλει να καταστρέψει την εταιρεία αυτή, πριν ανοιχτεί περισσότερο. Δυστυχώς, για κακή του τύχη, τα κορίτσια έχουν στο πλευρό τους τον Λυκούργο, ο οποίος δεν επαναπαύεται ποτέ.