Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία

Μία ευχάριστη είδηση που θα φέρει χαμόγελα, αλλά και θλίψη σε ορισμένους πρωταγωνιστές. Ο αστυνόμος Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία, με την ηρωίδα μας να διχάζεται, στην γη της ελιάς.

Όπως φαίνεται, οι δυο τους έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση, παρόλο που εκείνη του ζητάει διαρκώς να μη βιάζονται. Ο Γιώργης είναι ερωτευμένος μαζί της και συνεχίζει να προσπαθεί, παρά τις συνεχόμενες απορρίψεις.

Η Ιουλία προσπαθεί να ξεπεράσει τον Στάθη, με κάθε δυνατό τρόπο. Ακούει τον αδελφό της τον Ιάκωβο, ο οποίος την συμβουλεύει να συνεχίσει τη ζωή της, μακριά του. Ξέρει μέσα της πως έχει δίκιο. Δεν πρέπει να τον σκέφτεται άλλο, πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό της.

Ο Κουράκος στο τμήμα

Μία ρομαντική βραδιά

Η Ιουλία καλεί ένα βράδυ τον Κουράκο στην Καρδαμύλη. Εκεί, όπου φούντωνε ο έρωτάς της με τον Στάθη, τώρα θα φουντώσει με τον Γιώργη. Μία νύχτα πάθους θα είναι αρκετή, για να τους κάνει ένα.

Ο Κουράκος θα φερθεί με τρυφερότητα στην Ιουλία. Θα την αγκαλιάσει και της υποσχεθεί πως θα κάνει τα πάντα, για να είναι ευτυχισμένη. Εκείνη, θα του ζητήσει κι άλλο χρόνο για να συνειδητοποιήσει τί της συμβαίνει. Βέβαια, δε θα αργήσει και η Ιουλία να λυγίσει….

H Ιουλία ομολογεί τα πάντα στην Μυρτάλη στην σειρά Η Γη της Ελιάς

Όταν ο Κουράκος της κάνει πρόταση γάμου, όλα θα αλλάξουν στην γη της ελιάς. Η οικογένεια των Βρεττάκων θα πανηγυρίσει, η Ιουλία θα μπει σε σκέψεις και ο Στάθης θα χάσει το μυαλό του. Το ερώτημα, όμως, είναι το εξής: Θα φτάσει η Ιουλία μέχρι την εκκλησία ή θα αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή;