Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος φυγαδεύει την Μαρίνα στην Κύπρο

Μία ρομαντική εξόρμηση ετοιμάζει το ζεγάρι. Μία εκδρομή που δε θα τους βγει σε καλό. Ο Μάνος και η Μαρίνα φεύγουν μαζί στην Κύπρο, χωρίς να περιμένουν όσα θα ακολουθήσουν στην γη της ελιάς.

Οι δυο τους αποφασίζουν να απομακρυνθούν από όλους, για να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους. Όλα έχουν σχεδιαστεί σωστά, με το πάθος τους να φουντώνει. Ο ένας δε μπορεί να μείνει μακριά από τον άλλον…

Ο Ισίδωρος, έχοντας ανάγκη να δει τον γιο του, αλλά και με τις υποψίες πως ο Μάνος κάτι του κρύβει, πηγαίνει στην Κύπρο για να τον επισκεπτεί. Τότε είναι που ο εφιάλτης ξεκινάει για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι.

Μαρίνα και Μάνος αγκαλιά στην γη της ελιάς

Ο Ισίδωρος κοντά στην αλήθεια

Όσο ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν χρόνο μαζί, στην γη της ελιάς, ο Ισίδωρος ετομάζει το ταξίδι του. Ο Μάνος αγνοεί πως ο πατέρας του είναι ικανός να τον συναντήσει ως εκεί και κάνει τα δικά του σχέδια.

Ο Ισίδωρος του χτυπάει την πόρτα και ο πανικός σκορπίζεται. Με γρήγορες κινήσεις, κρύβει την Μαρίνα και αμέσως μετά την φυγαδεύει, για να μη πέσει πάνω στον πατέρα του. Αυτή η αποκάλυψη θα διέλυε τον Ισίδωρο.

Μάνος και Μαρίνα Η Γη της Ελιάς

Η Ιουλία εκμεταλλεύεται την απουσία του αδελφού της στην Κύπρο, με σκοπό να δώσει το άλλοθι που θέλει στον Στάθη. Τα πρώτα κουτσομπολιά στη Μάνη έχουν ξεσπάσει, με τους Βρεττάκους να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Η Μαρίνα καταφέρνει να γλιτώσει, προσωρινώς. Ως πότε θα μένει κρυφή η σχέση της με τον Μάνο Βρεττάκο; Η αλήθεια σταδιακά έρχεται στο φως…