Η Γη της Ελιάς Spoiler: Άγρια δολοφονική επίθεση στην Χάιδω

Μία άγρια δολοφονική επίθεση θα δεχτεί η Χάιδω, στην γη της ελιάς. Τα πάντα θα αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή, με την πρωταγωνίστρια να βρίσκεται αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις.

Οι φονιάδες του Πέτρου και της Στέλλας κυκλοφορούν ελεύθεροι, με την ίδια να ζει στο απόλυτο κενό. Όλοι την έχουν εγκαταλείψει, κανείς δεν είναι κοντά της, κανείς δεν είναι στο πλευρό της.

Ο Φίλιππος αποφυλακίζεται και φεύγει από το σπίτι. Αναζητά τρόπους να φύγει μόνιμα στην Αθήνα, μαζί με την αγαπημένη του Βασιλική. Κλείνει κάθε πόρτα πίσω του, με την μητέρα του να τον ικετεύει, υποφέροντας.

Η Χάιδω και ο Φίλιππος στην γη της ελιάς

Η στιγμή της επίθεσης

Ο Λυκούργος παλεύει να βρει την εγγονή του, κλείνοντας κάθε πόρτα στην Χάιδω. Μετά την αποκάλυψή της για την απόπειρα δολοφονίας, δε θέλει κανείς να της μιλάει. Όλη τη θεωρούν παράλογη, υπερβολική, τρελή…

Η Χάιδω μένει μόνη της στο σπίτι, όταν ξαφνικά δέχεται μία σκληρή επίθεση, στην γη της ελιάς. Κάποιος εισβάλλει μέσα και την τρομάζει τόσο πολύ, σε σημείο που την αφήνει αναίσθητη στο έδαφος.

Ο Φίλιππος και η Χάιδω

Η πρωταγωνίστρια μεταφέρεται ξανά στο νοσοκομείο. Τα νέα μαθαίνουν ο Φίλιππος και ο Λυκούργος, οι οποίοι τρέχουν να της συμπαρασταθούν. Η Χάιδω είναι πεπεισμένη πως ένα κύκλωμα ναρκωτικών κρύβεται πίσω από τη δολοφονία των αγαπημένων της. Νέος κύκλος αίματος ξεκινάει.

Η υγεία της έχει επιβαρυνθεί σημαντικά. Όλοι είναι αναστατωμένοι, αλλά και ήρεμοι ταυτόχρονα, καθώς η Χάιδω δεν πρόκειται να ενοχλήσει ξανά τους Καπερνάρους. Το βλέμμα της έχει στραφεί αλλού…