Η Γη της Ελιάς: Τρόμος – Η Μαρία βάζει στο σπίτι της τον Δημήτρη – Τον κάνει να τρέμει απο φόβο

Ο Δημήτρης, μετά τις αποκαλύψεις των ανθρώπων του για την Μαρία, αποφασίζει να αφήσει για λίγο την γη της ελιάς, με σκοπό να πάει στο Σούνιο. Εκεί, συναντάει την μητέρα της Αθηνάς, η οποία χωρίς να διστάσει, τον βάζει στο σπιτικό της.

Η Αθηνά έχει προλάβει κι έχει μιλήσει στην μητέρα της για το συγκεκριμένο άτομο. Της έχει αναφέρει πως ο Δημήτρης ήταν ένας μεγάλος της έρωτας, τον οποίο παρουσίασε σαν γιο της.

Η σχέση αυτή δεν προχώρησε ποτέ, διότι ο Δημήτρης έδειξε το σκληρό του πρόσωπο. Η Μαρία γνωρίζει τις απειλές του στην κόρη της και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Τον βάζει μέσα στο σπίτι της και ετοιμάζει την εκδίκησή της.

Ο Δημήτρης και η Αθηνά

Ο Δημήτρης αρχίζει να φοβάται

Η Μαρία έχει δείξει πως ανθρώπους σαν τον Δημήτρη δε τους φοβάται. Ο Δημήτρης αποφασίζει να κάνει αυτή την μικρή εκδρομή στο Σούνιο, με την Μαρία να είναι προετοιμασμένη για όλα, στην γη της ελιάς.

Η ηρωίδα μας τον υποδέχεται και τον βάζει μέσα στο σπίτι της. Εκεί, του τονίζει πως εάν συνεχίσει να ενοχλεί την κόρη της, θα τον βρουν νεκρό. Του επισημαίνει πως έχει αποκτήσει πολλές γνωριμίες από τη φυλακή και πώς δε θα την βγάλει καθαρή.

Η Αθηνά και η Μαρία

Ο Δημήτρης παγώνει. Αρχίζει να τρέμει. Βλέπει πως η γυναίκα αυτή είναι αδίστακτη κι έτοιμη για όλα. Φεύγει και συνεχίζει τις έρευνες. Θέλει να μάθει με κάθε τρόπο όλο το ιστορικό της οικογένειας, για να μπορέσει να “χτυπήσει” με τον τρόπο του.

Φυσικά, η Αθηνά δε γνωρίζει ακόμη την εξέλιξη αυτή. Δε γνωρίζει πως η μητέρα της είδε τον Δημήτρη.