Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε την πραγματική σχέση με τον Λούη αλλά και τη γυναίκα του

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η μούσα του Λούη Πατσαλίδη και αυτό το έχει δείξει. Ωστόσο σε μια κοινή συνέντευξη στο Down Town η Ιωάννα και ο Λούης μίλησαν για την σχέση τους.

Σε ερώτηση για το πως θα χαρακτήριζε τη σχέση που έχουν,  η Ιωάννα Μαλέσκου, ανέφερε “Θα την χαρακτήριζα καρμική. Ο Λούης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο νιώθω ότι μας συνδέει μια βαθιά φιλιά, παρότι δεν μας έχει δοθεί η ευκαιρία να έχουμε τόσο στενή επαφή, λόγω της απόστασης. Είναι αο τις περιπτώσεις των ανθρώπων που μπορεί να κάνεις να τους δεις απο κοντά πολύ καιρό και όμως να νιώθεις ότι δεν έχει περάσει ούτε λεπτό. Θα τους πεις δυο κουβέντες, θα τους κοιτάξεις στα μάτια και θα σε καταλάβουν. Ξέρω ότι για οτιδήποτε χρεαστώ είναι εκεί για μένα, όπως είμαι και εγώ για εκείνον. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ απεριόριστα σε όλα τα επίπεδα και που νιώθω ότι του οφείλω πολλά, ένα απο αυτά είναι και η αγάπη, που δέχομαι απο τον κόσμο της Κύπρου.

Με την κάθοδο σου στην Κύπρο, αυτή τη φορά , έχεις γνωρίσει και τη γυναίκα του Λούη, την Αστέρω. Πως τους βρίσκεις ως ζευγάρι;

Είναι το ιδανικό ζευγάρι και γενικά μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια. Εκτιμώ παρα πολύ τις προσωπικότητες στις γυναίκες, όπως είναι η Αστέρω, που είναι τόσο καλά μεσα τους αλλα και με την οικογένεια τους και με τον άνθρωπο τους. Τώρα που έχω γνωρίσει την Αστέρω απο κοντά καταλαβαίνω πόσο τυχερός είναι ο Λούης που την έχει στη ζωή του. Ειναι αστέρι όνομα και πράγμα.