Η Jennifer Lopez και η Shakira ανακοίνωσαν πως θα τραγουδήσουν στο Super Bowl

Η Jennifer Lopez επιβεβαίωσε μέσω Instagram τις φήμες ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της Shakira στο Super Bowl. «Θα βάλουμε φωτιά στον κόσμο», έγραψε χαρακτηριστικά η 50χρονη JLo.

To Super Bowl είναι ο σημαντικότερος και δημοφιλέστερος αγώνας του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) και στο ημίχρονο του μεγάλου event, στις 2 Φεβρουαρίου του 2020, πρόκειται να δούμε τις δύο stars να τα δίνουν όλα επί σκηνής.

Οι δύο σούπερσταρ ανήρτησαν σχεδόν ταυτόχρονα την είδηση για το σόου, στους λογαριασμούς τους στα social media, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των ακολούθων τους. «Συμβαίνει» έγραψε η Lopez στον λογαριασμό της, αναρτώντας διαδοχικά την αφίσα για το σόου και μία αινιγματικά κομμένη φωτογραφία της Shakira. «Ετοιμαστείτε» ήταν το μήνυμα της Shakira, που ανέβασε το ίδιο μπάνερ και μία αντίστοιχη φωτογραφία της Lopez.

Όσοι σκέφτονται να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, απολαμβάνοντας στο διάλειμμα τις δύο κορυφαίες τραγουδίστριες, καλό θα είναι να γνωρίζουν πως, ένα μήνα πριν το παιχνίδι, τα εισιτήρια πωλούνται έναντι πολλών χιλιάδων δολαρίων ξεπερνώντας σε αρκετές περιπτώσεις ακόμα και τα 10.000$.