Η συγκλονιστική ανάρτηση του Ν.Ιωαννίδη για τις φωτιές στην Ελλαδα-“Να καείς ρε μ..λ..κ..!”

Μονο θυμό και στεναχωρια μπορεί να νιώσει κανείς για τα γεγονότα της Ελλάδας. Θυμο για τους επιτήδειους εμπρηστές που προκάλεσαν το θανατο δεκάδων ανθρώπων και εκατοντάδων τραυματιών…

Δράμα δίχως τέλος…Ξεπερνά πλέον τους 50 ο συνολικός αριθμός των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο τη δυτική Αττική.

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η εξάπλωση της πυρκαγιάς στην Αττική ήταν αστραπιαία ενώ υπήρχαν 14 ταυτόχρονες εστίες.

Ο Κύπριος παρουσιαστής Νικόλας Ιωαννίδης συγκλόνισε με την ανάρτηση του:

“Εσύ ρε μαλάκα. Εσυ! Εσύ που για κάτι δεκάρες βάζεις φωτία στον τόπο σου! Στον τόπο που σε φιλοξενεί! Στον τόπο που σε μεγάλωσε! Εσύ που κατάστρεψες τα όνειρα, τα έργα μια ζωής που με κόπο οι συνανθρώποι σου έκτιζαν! Εσύ που στα εύκολα νιώθεις περήφανος Έλληνας! Σήμερα; Πόσο περήφανος είσαι για τους νεκρούς; Πόσο περήφανος είσαι για την φύση που καταστράφηκε; Σου εύχομαι να έχεις το ίδιο μαρτύριο! Να καείς! Κάθε κάψιμο σου «λύτρωση» κάθε νεκρού! Να καείς σαν τα δέντρα που κάνουν θόρυβο την ώρα που καίγονται για τον δικό σου εγωισμό! Για τα λεφτά! Να καείς ρε μαλάκα! Βρέξε Ελλάδα μου. Βρέξε να σώσεις τα παιδιά σου! Δεν φταίνε όλοι! Φταίνε αυτοι…!”