Η “θυσία” της Αντωνίας Χαραλάμπους για να παίξει στο ΚΑΡΜΑ και η μεγάλη έκπληξη!

ο Κάρμα επιστρέφει στις οθόνες μας, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 22.20 το βράδυ, αμέσως μετά από την εκπομπή “Παράδοση κατ’οίκον” με καλεσμένη την Θέκλα Πετρίδου.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, η σειρά που συγκλόνισε την περσινή σεζόν έρχεται πιο δυναμικά για να αναδείξει εγκλήματα που συγκλόνισαν την κυπριακή κοινωνία από το 1930 έως και το 2015.

Μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς, την οποία αποκάλυψε η σεναριογράφος στην εκπομπή “Με Χριστιάνα” είναι ότι σε κάθε επεισόδιο θα προβάλλεται μια μίνι συνέντευξη, με ανθρώπους που έζησαν παρόμοιες καταστάσεις ή ανθρώπους που καταπολεμούν τη βία και όχι μόνο, ανάλογα με τη θεματολογία του κάθε επεισοδίου. Η ίδια Χριστιάνα Αρτεμίου, τόνισε

“Σε κάθε επεισόδιο ανάλογα με τη θεματολογία του στο τέλος θα είναι άνθρωποι ειδικοί ή άνθρωποι που έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις, σε μίνι συνεντεύξεις που θα κάνουν το θέμα πιο καθολικό”

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωταγωνίστρια του πρώτου επεισοδίου είναι η Αντωνία Χαραλάμπους, η οποία για να μπορέσει να υποδυθεί την ηρωίδα, έμαθε Ισπανικά με τη στήριξη της παραγωγής και για τις ανάγκες του ρόλου. “Θυσία” που έκανε με μεγάλη αγάπη και θέληση, αφού κάπως έτσι θα έβγαινε καλύτερο το αποτέλεσμα.

Το θέμα του πρώτου επεισοδίου

Σοκαριστικά… αρχίζει ο νέος κύκλος επεισοδίων της κοινωνικής-δραματοποιημένης σειράς “ΚΑΡΜΑ” του ALPHA Κύπρου, με μία αληθινή ιστορία που έγινε στην Κύπρο και επίκεντρό της το “Sex Trafficking” ή αλλιώς τη “Σύγχρονη Μορφή Σεξουαλικής Σκλαβιάς”.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 22:20, η σειρά που βασίζεται σε  πραγματικά και στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν το νησί τον 20ο αιώνα, φέρνει σε πρώτο πλάνο τη ζωή μίας νεαρής κοπέλας από τη Δομινικανική Δημοκρατία, η οποία μεταφέρεται με δόλιο τρόπο στην Κύπρο και εγκλωβίζεται από ντόπιους νταβατζήδες. Ψυχρά και απάνθρωπα, της αποσπούν όλα τα προσωπικά της έγγραφα, τη ρίχνουν στην πορνεία και την εμπορεύονται σεξουαλικά. Παγιδευμένη, εγκλωβισμένη και στεγασμένη με τη χρήση βίας, εξαναγκάζεται να ζει υπό τις απειλές των μαστροπών της και το φόβο των αντιποίνων. 

Πρόκειται για ένα από τα πιο σοβαρά εγκλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η διεθνής κοινότητα μέχρι σήμερα και καταγράφεται ως η 3η κατά σειρά οργανωμένη μορφή παγκόσμιας εγκληματικής δραστηριότητας, μετά την εμπορία όπλων και ναρκωτικών.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, η ζωή της εν λόγω γυναίκας έρχεται για πρώτη φορά στην επιφάνεια, υπενθυμίζοντας στην κοινωνία ότι η Κύπρος αποτελεί μέρος της διαφθοράς και του παγκόσμιου οργανωμένου εγκλήματος.

Ηχηρή είσοδος, λοιπόν, για το πρώτο αυτοτελές επεισόδιο της σειράς ΚΑΡΜΑ που θα αποκαλύψει ένα παγκόσμιο δίκτυο σεξουαλικής εκμετάλλευσης και σκλαβιάς, από το οποίο δεν απουσιάζει η Κύπρος. Η γεωγραφική της θέση, εξάλλου, αποτελεί πρώτο σημείο εισόδου πολλών μεταναστών στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση χώρα προορισμού θυμάτων εμπορίας προσώπων.

Source :
alfanews.live