Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά Βάνας Μπάρμπα – «Μου φαίνεται αδιανόητο»

«Είναι μαχαίρι στην καρδιά», λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη Βάνα Μπάρμπα.

Οι δηλώσεις που έκανε η Βάνα Μπάρμπα για τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ξεσπά στον αέρα του Pop Up.

«Από πού να το πιάσουμε και πού να καταλήξουμε. Για αρχή να πω ότι από τη θέση μιας γυναίκας μου φαίνεται αδιανόητο όταν μια άλλη γυναίκα λέει ότι κάτι έχει περάσει, πόσω μάλλον αν θυμάμαι καλά η κυρία Βάνα Μπάρμπα είχε πει ότι το 2017 την είχε παρενοχλήσει ο Χάρβεϊ Γουαινσταϊν. Δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με την τεράστια εξουσία που έχεις. Όλοι οι άνθρωποι φαίνονται όταν τους δώσεις εξουσία στα χέρια τους, πώς θα σου φερθούν και τι θα κάνουν. Και μπορεί να προσφέρουν πολύ φως σε ένα σίριαλ ή σε μια δουλειά και να είναι πολύ σκοτεινοί άνθρωποι μέσα τους», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσθεσε επίσης: «Δεν είμαστε δικαστήριο, ούτε κανείς μπορεί να πει αν είναι ένοχος ή αθώος ο κύριος Φιλιππίδης. Όπως λοιπόν, απαγορεύεται να περνάμε τα όρια της δικαιοσύνης και να πούμε ότι είναι ένοχος, απαγορεύεται να λέμε ότι είναι και αθώος. Και απαγορεύεται να λέμε ότι είναι υποκριτές άνθρωποι που φοβόντουσαν για 10 και 15 χρόνια να πάνε απέναντι σε αυτήν την τεράστια εξουσία, που αποδέχεστε. Αυτό έχω να πω. Το να λες ότι όταν έχεις προσφέρει τόσο πολύ φως, φυσικά έχεις εξουσία και μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις, είναι μαχαίρι στην καρδιά, πραγματικά».