Ηλίας Ψινάκης: Εμφανίστηκε στο Μάτι όταν κάηκε το σπίτι του! – Οργή από τους κατοίκους (βίντεο)

Ο Μαραθώνας για δυο 24ωρα ήταν στο έλεος της φωτιάς. Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και των γύρω περιοχών προσπαθούσαν να σώσουν τις ζωές τους αλλά και τα σπίτια τους από τη μανία της πυρκαγιάς.

Οι κάτοικοι έκαναν δραματική έκκληση στον δήμαρχο τους, Ηλία Ψινάκη να εμφανιστεί να βοηθήσει και να δώσει λύσεις..

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν άφαντος τις δυο αυτές μέρες. Καμία κίνηση, καμία βοήθεια αφού βρισκόταν στη Μύκονο όπου έκανε τις διακοπές του.

Τα social media του δέχτηκαν βροχή μηνυμάτων από απελπισμένους κατοίκους της περιοχής που τον έψαχναν και δεν τον έβρισκαν.

Ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε στο Μάτι Αττικής μόνο όταν κάηκε το δικό του σπίτι! Εμείς εδώ στο Youweekly.gr σας ενημερώσαμε από χθες το βράδυ για την καταστροφή στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη.Τις δυο μέρες που η χώρα ήταν παραδομένη στις φλόγες ο Ηλίας Ψινάκης δεν είχε εμφανιστεί πουθενά.

Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Apla (με χαμόγελο στα χείλη όμως όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί!) αργά το βράδυ: ” “Όταν υπάρχουν νεκροί είναι πάρα πολύ άσχημο να μιλάμε για λεπτομέρειες. Όσο περνάει ο χρόνος είναι άσχημη εξέλιξη για τους αγνοούμενους. Είναι άλλοι 40 αγνοούμενοι και ψάχνουμε. Κάηκε το σπίτι μου. Ευτυχώς γιατί όταν καίγονται δίπλα τα άλλα, τότε ίσως είναι καλύτερα που κάηκε και το δικό μου” είπε αφού πρώτα όμως είχε σβήσει δεκάδες υβριστικά σχόλια από τους προσωπικούς του λογαριασμούς.

Δείτε το βίντεο: