Ήλιος 15/1: Η παραίτηση της Νέλλης θα οδηγήσει τον Μάνο σε μια απεγνωσμένη κίνηση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο του Ήλιου, καθώς η παραίτηση της Νέλλης θα οδηγήσει τον Μάνο σε μια απεγνωσμένη κίνηση.

Ήλιος – Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 101 –
Η Αλίκη, με μοναδικό της όπλο την ελπίδα, βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του Δημήτρη, ενώ η υγεία του χειροτερεύει. Ο Κωνσταντίνος, τραγική φιγούρα δίπλα στον γιο του, παρακαλεί για ένα θαύμα. Ο Χρήστος αποκαλύπτει μια επιθυμία του Δημήτρη που θα διχάσει τόσο την Αλίκη όσο και τον πατέρα του.

Παράλληλα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μάρκου συνεχίζονται και οδηγούν στη σύλληψη του φίλου του. Παρά την υποστήριξη των δικών της, η Εύα δεν μπορεί να ξεχάσει την εφιαλτική της εμπειρία.

Ο Δήμος αναζητά την αλήθεια για τον αινιγματικό δικηγόρο, παραβλέποντας τον κίνδυνο. Μια ακόμα σύγκρουση του Φίλιππου και της Διώνης θα είναι αρκετή για να καθορίσει τη σχέση τους.

Η ξαφνική παραίτηση της Νέλλης θα οδηγήσει τον Μάνο σε μια απεγνωσμένη κίνηση. Ο Άγγελος διαπιστώνει την επιδείνωση της υγείας του Δημήτρη, οδηγώντας τον Κωνσταντίνο και την Αλίκη αντιμέτωπους με την πιο σκληρή πραγματικότητα. Δείτε εδώ στο μεταξύ, όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα!