Ιωάννα Τούνη: Διέρρευσαν ολόγυμνες φωτογραφίες της κοπέλας στο Instagram! Ποιοι το έκαναν;

Η Ιωάννα Τούνη είναι σίγουρα μία από τις παρουσίες του My Style Rocks που κέρδισε με τις εμφανίσεις της θετικές κριτικες.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία εντυπωσιακή κοπέλα η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ που στόχο είχε να αναδείξει το ταλέντο των κοριτσιών στο ανατρεπτικό στυλ των εμφανίσεων τους!

Η Ιωάννα Τούνη πολλές φορές κέρδισε τις εντυπώσεις και ήταν και μία από τις 2 φιναλίστ που διεκδικούσαν το έπαθλο! Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι έχει προκαλέσει φθόνο από την πλευρά κάποιων ανθρώπων που σίγουρα δεν συγκαταλέγονται στους φίλους της.

Με τρόπο απαράδεκτο, χυδαίο και προσβλητικό έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες της Ιωάννας η οποία φαίνεται, η κοπέλα να είναι ολόγυμνη στο πίσω κάθισμα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου. Αυτοί που έχουν διαρρεύσει τις φωτογραφίες υποστηρίζουν ότι αφορούν στην Ιωάννα Τούνη. Δεν αποκλείεται όμως να είναι και προϊόν φωτομοντάζ κάτι που εμείς τουλάχιστον δεν μπορούμε να το εξακριβώσουμε!

Το Youweekly.gr δεν θα δημοσιοποιήσει ολόκληρο το υλικό από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες παρά μόνο μία συγκεκριμένη εικόνα που φυσικά δείχνει μόνο το πρόσωπο της κοπέλας και τίποτα άλλο! Στην κατοχή μας έχουμε βεβαίως όλη την σειρά των φωτογραφιών που έχει διαρρεύσει και μάλιστα επικοινωνήσαμε με την Ιωάννα Τούνη για να έχουμε μία αντίδραση της για το συγκεκριμένο υλικό. Την ρωτήσαμε συγκεκριμένα, ποιος μπορεί να είναι αυτός που μπορεί να έχει τέτοιο υλικό στην κατοχή του ή αν είναι δυνατόν να έχουν υποκλαπεί οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από το τηλέφωνο…

Πιστεύουμε ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουμε την δική της απάντηση..