Καμπινγκ: Έκανε πρεμιέρα και μας άφησε με την απορία…. Ποια η πρώτη εντύπωση;

Οφείλω να ομολογήσω ότι η Πρεμιέρα της σειράς “Κάμπινγκ” στον Αlpha Κύπρου, δεν ήταν αυτό που ανάμενα.

KΡΙΤΙΚΗ: Ο TVakias

Τι εννοώ; Απο το τρέιλερ που έβλεπα τόσο καιρό στην τηλεόραση έλεγα δεν είναι του γούστου μου , δεν μου έκανε κλικ ρε παιδί μου , πως να το πούμε. Έλεγα πως θα είναι κάτι, αν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω την λέξη “χωριάτικο” ( αν και το χωριάτικο σημαίνει συνήθως ποιοτικό , παρότι εμείς στην Κύπρο το χρησιμοποιούμε για να υποτιμήσουμε κάτι).

Τελικά… βλέποντας την πρεμιέρα, δεν μπορούσα να σηκωθώ απο τον καναπέ, μου τράβηξε τόσο το ενδιαφέρον που ήθελα να δω τη συνέχεια, να δω τι κρύβεται , τι υπάρχει, τι συμβαίνει… Μου άρεσε που απο το πρώτο επεισόδιο πέρασε και ένα κοινωνικό μήνυμα για το “μπουλινγκ” κάτι που βιώνουν πολλοί συνανθρώποι μας. Δεν λέω ότι πρέπει να “ξεσπάσουν” όπως αναφέρει και ο πρωταγωνιστής, αλλά αυτή είναι μια αλήθεια, ότι κάποια στιγμή πρέπει τα άτομα που γίνονται θύματα “μπούλινγκ” να μιλήσουν, να βάλουν στοπ.

Ναι έθιξε πολλά θέματα της κοινωνίας του σήμερα… με κάθε τρόπο. Κάθε χαρακτήρας είναι μια πραγματικότητα.

Αν και νωρίς έχω να πω , πως με έβγαλέ νοκ άουτ στην αρχική μου εντύπωση απο το τρέιλερ , και τελικά φαίνεται πως έχει να χαρίσει πολλά αυτή η σειρά στο τηλεοπτικό κοινό και απο ψυχαγωγία όσο και σε προβληματισμό.

Ακολουθήστε τον TVakia στο FACEBOOK