Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Καταγγελία σοκ: Παιδιά με ειδικές ανάγκες πήγαν το πρωί σε γνωστό beach...

Καταγγελία σοκ: Παιδιά με ειδικές ανάγκες πήγαν το πρωί σε γνωστό beach bar στην Αγία Θέκλα και τους είπαν πως δεν έχουν χώρο

O Κωνσταντίνος Διονυσίου, δάσκαλος για παιδιά με ειδικές ανάγκες έκανε δημόσια καταγγελία σε γνωστό beach bar της Αγίας Νάπας το οποίο όταν πήγε για καφέ με παιδιά του είπαν πως είναι γεμάτο ενώ όπως ο ίδιος υποστηρίζει είχε μόνο 10 πελάτες στο μαγαζί.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση που έγινε μεγάλο αντικείμενο σχολιασμού

«Σήμερα μια ξεχωριστή μέρα ! Περάσαμε ένα ωραίο πρωινό , ξανά μαζί με τους φίλους μου από το Day Centre Κέντρο Ημέρας Το Σπίτι του Μάριου αλλά και με τα παιδιά του Κέντρου Ημέρας Παναγία Παντάνασσα ! Αρχικά επισκεφθήκαμε το εκκλησάκι της Αγίας Θέκλας και ακολούθως θελήσαμε να καθίσουμε στο κοντινότερο κέντρο που υπήρχε για να ξεκουραστούμε μετά από 2 ώρες ταξίδι και να απολαύσουμε τον καφέ μας στο @Nissaki Ayia Thekla Restaurant Σωτήρα . Όταν κατέβηκα στο κέντρο αυτό για να ρωτήσω εάν μπορεί να μας δεχτεί στο χώρο αφού ήμασταν 50 άτομα ( προκατειλημμένος εγώ όπως πάντα ) . Ρώτησα την κοπέλα που βρισκόταν εκεί αν μπορούμε να κατεβούμε και της ανέφερα ότι ήμασταν από το Σύνδεσμο παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λεμεσού και θα θέλαμε να σταθμεύσουμε για ένα καφέ , παγωτό και κ.τ.λ. Η κοπέλα με ένα περίεργο ύφος μου είπε να ρωτήσω τον υπεύθυνο . Μετά από 3 λεπτά με το ρολόι ερχόμενη έξω μου είπε ότι ρώτησε τον υπεύθυνο και της είπε ότι δεν μπορούμε να καθίσουμε γιατί θα γεμίσει το κέντρο του και ότι όλα τα τραπέζια είναι κρατημένα . Η ώρα ήταν 10 και 30 το πρωί και υπήρχαν 10 άτομα , σε ένα χώρο που μπορούσε να φιλοξενήσει 150 άτομα . Την ευχαρίστησα ευγενικά και αποχωρήσαμε . Η απογοήτευση ήταν μεγάλη αναφέροντας στους γονείς και στο προσωπικό ότι δυστυχώς δεν μας αποδέχονταν στο χώρο εκείνο .

Παρόλα αυτά θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό για τις άθλιες δικαιολογίες αλλά και να τους αναφέρω ότι λυπάμαι πολύ για λογαριασμό τους . Κάποια πράγματα σε ένα άνθρωπο μπορούν να διορθωθούν αλλά η κακία , ο ρατσισμός η μιζέρια ποτέ … ααα και κάτι ακόμα , θέλει μεγάλο θάρρος να λες ότι έχεις καρδιά ! Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες για την μη αποδοχή μας .. αλλά ξέρετε … καλύτερα που δεν μας δεχτήκατε ! Εκεί που πήγαμε μας δέχτηκαν περισσότερο από όσο φαντάζεστε … όχι μόνο το κέντρο αλλά και όλη η περιοχή !! Η Αγία Θέκλη δεν θα το έκανε ποτέ αυτό πιστεύω!!

http://dailystarscy.com/

Source :
Hallocy