Καταστροφή στο Survivor – Η καταιγίδα που ρήμαξε τις καλύβες

Τι έπαθαν οι Amigos του Survivor νυχτιάτικα;

Την πιο δύσκολη νύχτα στο Survivor, ίσως και από την αρχή του φετινού κύκλου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έζησαν οι πέντε εναπομείναντες φιναλίστ όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, η τριμελής πια παρέα των Amigos έζησαν σχεδόν τον τρόμο του τροπικού κλίματος που χαρακτηρίζει τον Άγιο Δομίνικο! «Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, πως να προφυλαχθούμε… Ακούγαμε κεραυνούς, αστραπές! Δεν υπάρχει πια ο χώρος που καθόμαστε! Ήταν βιβλική η καταστροφή! Πραγματικά! Τέτοιο πράγμα ούτε στις αρχές» παραδέχθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα του Survivor λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μόλις η μέρα ξημέρωσε, ο Γιώργος Κόρομι δήλωσε με τη σειρά του εντυπωσιασμένος στον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο πως «δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Εγώ, παιδιά, νόμιζα πως θα φύγει όλο αυτό εδώ κάτω. Έπεφταν τα δέντρα και έλεγα πως πάνε οι Amigos».

Αμέσως μετά, στην κάμερα του Survivor, ο παίκτης της μπλε ομάδας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια δύσκολη και τρομακτική νύχτα. Έσταζε νερά μέσα η καλύβα. Είχαμε πλημμυρίσει… Κοιμόμασταν μες στα νερά. Όσο κοιμηθήκαμε».

Μια Survivor νύχτα που οι Amigos θα την θυμούνται για καιρό…