Κατερίνα Στικούδη: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνουν από την Κυριακή (17/10) η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, αφού ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, που θα πάρει το όνομα Βύρωνας.

Η τραγουδίστρια το πρωί της Τρίτης έκανε μάλιστα μία πολύ τρυφερή ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο, στην οποία τη βλέπουμε χαμογελαστή με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, τον οποίο φιλάει τρυφερά στο μάγουλο.

Παρά τον δύσκολο τοκετό, η Κατερίνα Στικούδη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και την ευτυχία της για τον ερχομό του γιου της.

Τη Δευτέρα ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε λεπτομέρειες για τον τοκετό της τραγουδίστριας, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε».