Αυτός είναι ο Κύπριος hair stylist πίσω απο την καμπάνια του μοναδικού οίκου Τρανούλη

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα οταν Κύπριοι επιλέγονται για να είναι μέρος ομάδας μεγαλων και επιτυχημένων εταιρειών. Ποσό μαλλον όταν αναφερόμαστε στον Κύπριο hair stylist Μιχάλη Μιχαήλ ή όπως οι περισσότεροι τον γνωρίζουν Mangelo!

O Kυπριος hair stylist Μιχάλη Μιχαήλ, βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα για φωτογράφηση για τον γνωστό οίκο Τρανούλη. Ο οίκος του Θεόδωρου Τρανούλη ο οποίος εδώ και πάνω απο 25 χρόνια οι δημιουργίες του τον καθιέρωσαν σε έναν από τους All Time Classic σχεδιαστές της Ελλάδας! Πάντα παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της μόδας και της ομορφιάς, βάζοντας την ιδιαίτερη σφραγίδα του. Στιγμές ορόσημο της καριέρας του ήταν όταν με τις δημιουργίες του κέρδισαν τους Παγκόσμιους τίτλους Miss World η Ειρήνη Σκλήβα, Miss Europe η Ισαβέλλα Δάρρα και Miss Globe η Ανθή Πριόβολου.

Τον τελευταίο καιρό ένας αέρας ανανέωσης πνέει… Tην κορυφαία ποιότητα της φίρμας Τρανούλη, συνεχίζουν και τα δύο του παιδιά Αναστάσιος κι Αθηνά, που έχουν μπει δυναμικά πλέον στην εταιρεία.

Ο Κύπριος hair stylist επιλέχθηκε για να επιμεληθεί το hair look των μοντέλων για την φωτογράφηση για τον οίκο μόδας, όπου έγινε στους δρόμους της Ερμού. Μοντέλο της καμπάνιας ήταν η Αλεξάνδρα Εφτασιάδη. “Το ωραιότερο κορμί της Θεσσαλίας” η οποία κέρδισε και την τρίτη θέση ως Face of Beauty International 2015 και η οποία φωτογραφήθηκε απο τον Thomas Mpaxtsoglou με μοναδικές δημιουργίες του Θεόδωρου , του Αναστάσιου και της Αθηνάς Τρανούλη .

 
Ο Μιχάλης έχει και το δικό του site Hair and Beauty tales οπου μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα για το χώρο της κομμωτικής