Κωνσταντίνος Ιάσωνος: «Δεν ξέρω αν ερωτεύτηκα ποτέ, ούτε αν μου αξίζει ή αν δικαιούμαι»

Ο δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Ιάσωνος παραχώρησε συνέντευξη στο τεύχος του περιοδικού «Down Town» που κυκλοφόρησε τη Κυριακή 31 Οκτωβρίου και μίλησε για όλα στην δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής στο εν λόγω περιοδικό, μίλησε για το τέλος της συνεργασίας το ΡΙΚ, την γνωριμία και το απίστευτο δέσιμο που έχει με τον Ανδρέα Γιόρτσιο, τo «The OMG Show» και το OMEGA.

Ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε στην δημοσιογράφο πτυχές από την προσωπική του ζωή και τον έρωτα, αποκαλύπτοντας πως δεν γνωρίζει ακόμα αν έχει ερωτευτεί ποτέ του.

Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα από την συνέντευξη:

Από ό,τι αντιλαμβάνομαι η δουλειά παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ο έρωτας βρίσκει χώρο σε όλα αυτά που κάνεις;

Έχω την εντύπωση ότι έκανα πολλά λάθη στην προσωπική μου ζωή, τα οποία ίσως και να πληρώνω σήμερα. Το ότι για παράδειγμα αφοσιώθηκα πάρα πολύ στη δουλειά μου από μικρός και δεν άφηνα περιθώρια να μπει κάτι άλλο στη ζωή μου, γιατί θεωρούσα ότι μια σχέση θα με πήγαινε πίσω επαγγελματικά, με έκανε να τρομάζω και μόνο στην ιδέα να ερωτευτώ. Δεν ξέρω αν ερωτεύτηκα ποτέ, ούτε αν μου αξίζει ή αν δικαιούμαι να ερωτευτώ. Θα ήθελα, όμως, να το ζήσω. Να γευτώ αυτή τη γοητεία του έρωτα. Τώρα αν έρθει ποτέ, δεν μπορώ να το ξέρω. Το μόνο που θα μπορούσα να σου πω στα σίγουρα, είναι ότι θα ήθελα πάρα πολύ να είχα ένα παιδί, στο οποίο θα μπορούσα να διοχετεύσω όλη την αγάπη που έχω μέσα μου.

Σήμερα, στα 35 σου, νιώθεις ευτυχισμένος;

Νιώθω πάρα πολύ ευτυχισμένος. Υπάρχει πιο ωραία ευχή από το να πεις στον άλλο, να ζήσεις, να γεράσεις;

Source :
showbizcy