Κώστας Κοκκινάκης: Έσερνε από τα μαλλιά την κοπέλα του στην θάλασσα…

Σπάνια βλέπουμε τον Κώστα Κοκκινάκη να εκδηλώνεται, σε σημείο που πολλοί ανώνυμοι χρήστες του διαδικτύου τον έλεγαν ανέκφραστο μεταξύ σοβαρού και αστείου. Τους τελευταίους 3 μήνες, ωστόσο, μια γυναίκα εξίσου γοητευτική με εκείνον, η Χριστίνα Κανελλοπούλου, κεντρίζει το ενδιαφέρον του και τον κάνει να «ανοίγεται» ολοένα και περισσότερο…

Σε μια από τις σπάνιες εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, ο φακός του Youweekly.gr «συνέλαβε» κατ’ αποκλειστικότητα τον παίκτη των «Διασήμων» στο περσινό «Survivor», σε μερικά από τα πιο τρυφερά ενσταντανέ του μέχρι σήμερα.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, όπως θα δείτε και στα αποκλειστικά στιγμιότυπα του Youweekly.gr απόλαυσε στο μέγιστο την συντροφιά της αγαπημένης τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

Οι δυο τους έπαιζαν συνεχώς σαν μικρά παιδιά και είχαν προκαλέσει γέλιο σε όλη την παραλία καθώς, ο Κώστας έσερνε την κοπέλα του από τα μαλλιά, την ώρα που ήταν ξαπλωμένη στην επιφάνεια του νερού.

 

Ένα παιχνίδι που κάνουν τα περισσότερα ζευγάρια, καθώς αφού το κορίτσι επιπλέει δεν αισθάνεται πόνο, αντιθέτως γελάει πολύ. Εμείς του χαρήκαμε! Πάντα τέτοια….

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες: Άγγελος Λίγκας