Κύπρια ηθοποιός συγκλονίζει με τις δηλώσεις της: «Έκανα υπερπροσπάθεια για να με δεχτεί ο μπαμπάς μου και να με αγαπήσει» (Βίντεο)

Καλεσμένη της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή ΕΔΩ ήταν σήμερα η Τόνια Σωτηροπούλου. Μπορεί η όμορφη παρουσιάστρια να βρίσκεται στο νησί μας, για τις ανάγκες των Time Out Eating Awards, ωστόσο η ίδια φρόντισε να ετοιμάσει εκπομπές για τις μέρες που θα απουσιάζει.

Είναι γνωστό πως οι δυο γυναίκες διατηρούν πολύ στενή φιλική σχέση όμως αυτό δεν εμπόδισε την παρουσιάστρια να της κάνει μια μικρή ψυχανάλυση.

Η όμορφη ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα της Ντορέττας με την αποκάλυψη για την σχέση με τον πατέρα της να συγκλονίζει.

Για το θέμα αυτό δήλωσε:

«Είναι αναγκαίο να επιτρέψω στον εαυτό μου να με αγαπάνε και να μην κάνω υπερπροσπάθεια για να έχω κάποιον στη ζωή μου. Αν είναι κάτι να γίνει θα γίνει»,  είπε. Η ηθοποιός διευκρίνισε πως αυτή της η ανάγκη γεννήθηκε από την οικογένειά της και τη σχέση της με τον πατέρα της. «Νομίζω ότι πάντα οι γυναίκες ψάχνουμε να βρούμε κάποιον σαν τον μπαμπά μας. Ο μπαμπάς μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος αλλά είχε μεγαλώσει δυο αγόρια είχε μια απόσταση από εμένα γιατί δεν ήξερε πώς να με χειριστεί εγώ από ότι κατάλαβα ψυχαναλυτικά το εξέλαβα ως απόρριψη», ανέφερε προσθέτοντας «γι’ αυτό έκανε υπερπροσπάθεια για να με δεχτεί ο μπαμπάς μου και να με αγαπήσει».

Πηγή βίντεο: peoplegreece