Κύπριος ταϊζει μόνος του 300 αδέσποτα γατάκια! Εκκληση για fundraiser ή χορηγίες τροφών!

Είναι απο τις φορές που λες, ο,τι υπάρχουν άνθρωποι ευαίσθητοι, ανθρωποι που προσπαθούν να σώσουν αθώες ψυχούλες ακόμα και αν αυτά ειναι μικρά γατάκια.

Ο Θέμης Δημητριάδης απο την Λάρνακα, ειναι ο νεαρός που εδω και χρόνια, ανάλαβε με δική του πρωτοβουλία να ταϊζει 300 αδέσποτα γατάκια στην περιοχή Αραδίππου στην Λάρνακα.

Ναι ειναι ο νεαρός Κύπριος που κατάφερε να γνωρίσει απο κοντα και να φωτογραφηθεί με την Mariah Carey.

Καθημερινά μάλιστα φροντίζει να εχει φάρμακα για μολύνσεις για τα μάτια τους και για ιώσεις, οπως επίσης τα παίρνει για στείρωση.

Το SOCIALISTA.com.cy επικοινωνήσε με το Θέμη ο οποίος μας δήλωσε οτι δίνει απο την τσέπη του 70ευρώ κάθε 3 μέρες περίπου. Ο ίδιος προσπάθησε να ερθει σε επαφή με καταφύγια ζώων και αρμόδιους φορείς αλλα η απάντηση που πήρε είναι ότι σε Παγκύπριο επίπεδο ολα τα rescuers γεμάτα και δε μπορούν να δεχθούν αλλα αδέσποτα.

Μετά απο τόσα χρόνια ο Θέμης, δε μπορεί αλλο μόνος του να στηρίξει οικονομικά αυτη την προσπάθεια του και ετσι αποφάσισε να δημιουργήσει ενα fundraiser για να μπορεί να συντηρεί τα αδέσποτα γατάκια. Επισης κανει εκκληση σε καταστήματα τροφων ζώων αν μπορούν να χορηγήσουν την προσπάθεια του αυτη με τροφές, αλλα και σε κοσμο ο οποίος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει γατάκια να αποταθεί στον ίδιο ωστε να μειωθούν τα αδέσποτα.

Το ποσό που προσπαθεί να μαζέψει ειναι 1000 ευρώ μεχρι το τέλος Αυγούστου ωστε να μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη φροντιδα στα μικρά γατάκια.

Βρείτε το fundraiser εδω

Επικοινωνήστε με το Θέμη ΕΔΩ