Ελάτε να γίνουμε παιδιά! Μέσα απο την εκθεση Travelling Bricks από τουβλάκια LEGO στη Λευκωσία

Τι καλύτερο από το να μάθουμε την ιστορία των μεταφορικών μέσων, «ταξιδεύοντας στο χρόνο» παίζοντας και εξερευνώντας πάνω από 120 πολύχρωμα lego;

Τώρα όλα, συνδυάζονται με μόνο μια επίσκεψη στο ΑΝΝΕΧ 3 στο THE MALL OF CYPRUS στη Λευκωσία. Μια εκπαιδευτική έκθεση που παρουσιάζεται πρώτη φορά στην Κύπρο και διαρκεί μέχρι τέλος Μαρτίου.. αποκλειστικά αφιερωμένη σε μικρούς και μεγάλους.

Η ενδιαφέρουσα έκθεση Travelling Bricks από τουβλάκια LEGO, με θέμα την Ιστορία των Μεταφορών, περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα, τεράστια πλοία, τρένα, αεροπλάνα, διαστημόπλοια, φορτηγά, άμαξες, εκθέματα όπως ο «Τιτάνικος» σε μήκος πέραν των 5 μέτρων. Επίσης ένα τρίμετρο Ζέπελιν, έναν τρίμετρο πύραυλο και ένα τρίμετρο διαστημόπλοιο με ηχητικά εφφέ.

Στο χώρο υπάρχουν οθόνες που παρουσιάζουν την ιστορία των πασίγνωστων lego και συγκεκριμένες σημειώσεις με επεξηγήσεις για κάθε τι που βλέπετε.

Αφού μάθουμε την ιστορία των μεταφορικών μέσων, ταξιδεύοντας στο παρελθόν,παρόν και μέλλον, τώρα μπορούμε να πιούμε τον καφέ μας στην παιδική γωνιά που υπάρχει στο χώρο, παίζοντας με τα χιλιάδες λέγκο που υπάρχουν, δημιουργώντας τις δικές μας  λεγκοκατασκευές.


Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 μέχρι τη 13.00 και από τις 16.00 μέχρι τις 20.00. Το ωράριο για τα Σαββατοκύριακα θα είναι συνεχές.

Πληροφορίες 77772939 –

Εισιτήρια εισόδου 8 ευρώ. Παιδιά κάτω των τριών ετών Δωρεάν!