Λευκωσία: Την παντρεύτηκε και μετά έμαθε πως δεν είναι το πραγματικό της όνομα

Τελικά παραδέχθηκε πως το όνομα δεν ήταν το πραγματικό της αλλά αυτό της αδελφής της.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», πρόκειται για Ελλαδίτη ο οποίος παντρεύτηκε με την αλλοδαπή αγαπημένη του από το Βιεντάμ, η οποία βρέθηκε στη Κύπρο για να εργαστεί πριν από μερικά χρόνια.

Με την λήξη της εργασίας της έφυγε για την πατρίδα της και επέστρεψεμετά από λίγο καιρό με άλλο διαβατήριο έχοντας διαφορετικό όνομα απ’ την πρώτη φορά.

Μετά από την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Ελλαδίτη υπήκοο, ζήτησε άδεια παραμονής στην Κύπρο ως Ευρωπαία πολίτιδος. 

Κατά τον έλεγχό της από το Τμήμα Μετανάστευσηςπαραδέχθηκε ότι τοόνομα της δεν είναι το πραγματικό αλλά αυτό της αδελφής της το οποίο χρησιμοποίησε στη δεύτερη φορά που ήρθε στη Κύπροχωρίς να το γνωρίζει ούτε ο σύζυγός της.

Για την εν λόγο υπόθεση έγινε καταγγελία στην Αστυνομία για υπόθεση εικονικού γάμου, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και ψευδούς ενόρκου δηλώσεως.

Η κατηγορουμένη βρέθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίαςπαραδέχθηκε τις εναντίον της κατηγορίες με την ποινή της φυλάκισής της να ανέρχεται στους οκτώ μήνες.

Από την πλευρά του ο Ελλαδίτης σύζυγος της, υποστήριξε ότι πρόκειται να την ξανά παντρευτεί με το πραγματικό της όνομα αυτή τη φορά.