Λίτσα Γιαγκούση! Αυτός ειναι ο Ελληνοκύπριος hair stylist που προτίμησε να την επιμεληθεί για το χλιδάτο πάρτυ της Κάλιας Μονογιού

Καταενθουσιασμένοι όλοι οι καλεσμένοι την Παρασκευή έφυγαν απο το πάρτυ της Κύπριας σχεδιάστριας Κάλιας Μονογίου η οποία γιόρτασε τα 50 της γενέθλια!

Μια ατμόσφαιρα ομορφη ζεστή με καλούς φίλους! Ανάμεσα τους κοσμικός κόσμος της Κύπρου, μοντέλα, επιχειρηματίες οπως ο Ανδρέας Φαλάς, ο κομμωτής και καλός φίλος της Κάλιας Στράτος Δημητρίου, Ανδρεα Χριστοδουλίδου, Μαρία Βασιώτου, Ραϊ Χριστοφόρου και πολλοι άλλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Το χλιδάτο πάρτυ της Κάλιας Μονογιού για τα γενέθλια της! Δε θα πιστεύετε ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια ηταν quest star!

Guest star της βραδιάς ήταν η Λίτσα Γιαγκούση η οποία ανέβασε στα ύψη την διασκέδαση με τους καλεσμένους να χορεύουν ασταμάτητα.

Η Λίτσα αγαπά το νησί μας και έχει καλές σχέσεις και συνεργασίες με Κύπριους, οπως και τον γνωστό hair stylist Δημήτρη Βήττα, ο οποίος και επιμελήθηκε το hair styling της εκείνη την βραδιά.

Το SOCIALISTA.com.cy επικοινώνησε με τον Ελληνοκύπριο hair styling Δημήτρη Βήττα ο οποίος μιλησε για την συνεργασία του με την Λίτσα Γιαγκούση που οπως φαίνεται μετρά χρόνια «Με πήρε η Λίτσα και ο μάνατζερ της και μου ζήτησαν να την επιμεληθώ»…

Ο Δημήτρης Βήττα ανέφερε χαρακτηριστικά με χιούμορ τον διάλογο που είχαν μεταξύ τους θέλοντας να χαρίσει μια ευθυμη νότα στην τηλεφωνική μας συζήτηση , δίνοντας μας να καταλάβουμε πως υπάρχει οικειότητα μεταξύ του ίδιου και την Λίτσας Γιαγκούση με τον μάνατζερ της  «Με πήρε και μου είπε “ Αγάπη η Λίτσα έχει ένα event στη Λεμεσό θα μπορείς; Θέλαμε να ρωτήσουμε εσένα πρώτα” ».

Φαίνεται πως η Λίτσα εμπιστεύεται τόσο πολύ τον Ελλαδίτη κομμωτή που ζει χρόνια στην Κύπρο που θέλει μόνο αυτός να την επιμελείται σε κάθε της επίσκεψη στο νησί και δεν άφησε περιθώρια όπως καταλάβαμε απο τα πιο πάνω σχόλια στον Δημήτρη Βήττα να πει όχι, προσαρμόζοντας ανάλογα το πρόγραμμα του ώστε να επιμεληθεί την Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε πως ενώ καλεσμένος στο πάρτυ ήταν ο πολύ καλός φίλος της Κάλιας Μονογιού και γνωστος hair stylist Στράτος Δημητρίου, την επιμέλεια της Λίτσας είχε αποκλειστικά ο Δημητρής Βήττα. Ετσι και εμείς ρωτήσαμε τον Δημήτρη Βήττα για το γεγονός αυτό θέλοντας να ακούσουμε την άποψη του. Παρ’αυτα ο Δημήτρης Βήττα δεν θέλησε να σχολιάσει την ερώτηση μας ενώ στην συνέχεια μας ανέφερε οτι εχει συνεργαστεί πολλές φορές με την Ελληνίδα τραγουδίστρια και εχουν αποκτήσει μια ιδιαίτερη επαγγελματική και όχι μόνο σχέση μεταξύ τους.

Δειτε την γκλάμουρ εμφανιση της με τσακπινιά και νάζι…Μπράβο βρε Λίτσα μας! Πάντα με τόσο ανεβασμένη διάθεση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Λίτσα Γιαγκούση: Πήγε στο χλιδάτο πάρτυ Κύπριας σχεδιάστριας φορώντας δημιουργίες άλλων σχεδιαστών – Η αντίδραση και οι δηλώσεις!

Η Λίτσα Γιαγκούση βγήκε στην σκηνή, ξεσήκωσε τους καλεσμένους και έλαμψε με την εμφάνιση της!