Λούης Πατσαλίδης – Αστέρω Κυπριανού: Έβγαλαν την ίδια φωτογραφία 17 χρόνια μετά

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο λόγος φυσικά για τον Λούη Πατσαλίδη και την σύζυγό του, Αστέρω Κυπριανού.

Οι δυο τους, κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν δύο παιδιά τα οποία αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Λούης Πατσαλίδης αναφέρεται δημόσια στην οικογένειά του μέσα από την εκπομπή του.

Μπορεί ο ίδιος να το πράττει με μια δόση χιούμορ σατιρίζοντας περιστατικά που συμβαίνουν στην καθημερινότητά τους, ωστόσο όσοι τον γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για ένα πολύ τρυφερό μπαμπά και σύζυγο.

«Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως ο Λούης λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι και ότι εγώ μένω μόνη με τα παιδιά, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού τα τελευταία χρόνια έχουμε θεσπίσει να είμαστε κάθε μεσημέρι μαζί ώστε να φάμε. Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε τα μεσημέρια όλοι μαζί. Πραγματικά, είναι η στιγμή που μπορείς να πεις πως πήγε η μέρα σου και να συζητήσεις», δήλωσε στο παρελθόν η σύζυγός του, Αστέρω Κυπριανού. 

Μάλιστα, ο γνωστός stand-up comedian το απόγευμα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που ξετρέλανε τους διαδικτυακούς του ακόλουθους.

Συγκεκριμένα, ο Λούης και η Αστέρω έβγαλαν την ίδια φωτογραφία 17 χρόνια μετά και όπως φαίνεται η αγάπη τους παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Δες την παρακάτω εικόνα: 

λοθισ