“Λουκέτο” στο Πρωινό λόγω του κορονοϊού της Φαίης Σκορδά

Η ανακοίνωση της παρουσιάστρια φέρνει εξελίξεις…

Θύμα του κορονοϊού έπεσε, όπως ανακοίνωσε η ίδια στα social media, η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του Πρωινού θέλησε να μοιραστεί την κατάσταση της υγείας της μέσα από μια δημοσίευση εξηγώντας πως παραμένει ασυμπτωματική στον θανατηφόρο ιό.

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Έτσι, όπως είναι επόμενο, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δεν θα μπορεί να βγει στον αέρα της πρωινής εκπομπής τουλάχιστον για 14 μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tlife, στο κανάλι γίνονται συσκέψεις για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα καθώς είναι λογικό να υπάρχουν φόβοι ότι όπως κόλλησε η Φαίη Σκορδά από κάποιον άλλο κορονοϊό έτσι ίσως μπορεί να έχει κολλήσει και άλλους.

Τη Δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξεις και πιθανόν μια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.Ήδη η Νάνσυ Παραδεισανού είναι εδώ και μέρες στο σπίτι της για προληπτικούς λόγους και λόγους ασφαλείας ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη ανακοίνωσε ότι μπαίνει σε καραντίνα στο σπίτι της για 14 μέρες. Καμία αντίδραση στα social media δεν υπήρξε ούτε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά ούτε και από τον Άρη Καβατζίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tlife, επίσης, στα Κάππα στούντιο έχουν γίνει ήδη 3 απολυμάνσεις ενώ αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις υπόλοιπες εκπομπές που βγαίνουν από το ίδιο πλατό με τους ίδιους τεχνικούς κλπ.

Source :
zappit.gr