Μαριλένη Σταύρου: Έξω φρενών η ηθοποιός με τις ακραίες θέσεις για τα μέτρα! «Αν χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς όπως ψεκασμένοι ή αρνιά…»

Έξω φρενών η Κύπρια ηθοποιός

Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός και επιχειρηματίας, Μαριλένη Σταύρου χθες Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο instagram δημοσίευσε ένα instastory βίντεο ρίχνοντας τα πυρά της σε άτομα που χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς όπως «αρνιά» και «ψεκασμένοι».

«Το βρίσκω άκρως υποκριτικό κάποιος να μάχεται υπέρ της ισότητας, των δικαιωμάτων των ζώων, να εξυμνεί τον σεβασμό και την αγάπη και να ενισχύει µε τέτοιους χαρακτηρισμούς τον διχασµό. Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει  πως είναι το καλύτερο, χρησιμοποιώντας το μυαλό ή το ένστικτο του. Όλοι έχουμε κοινό κινητήριο: Τον Φόβο. Όχι άλλοι παπαγάλοι.», ανέφερε στη λεζάντα του βίντεο που ανάρτησε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Η ShowBiz σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ηθοποιό Μαριλένη Σταύρου εξασφάλισε τις παρακάτω αποκλειστικές δηλώσεις: 

«O λόγος που ανέβασα αυτό το βίντεο είναι γιατί μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων άκουσα πολλές ακραίες θέσεις λόγω του ότι είμαι στον σύνδεσμο γονέων στο σχολείο του γιού μου. Οι περισσότεροι λένε αυτά που ακούν και συζητούν μεταξύ τους, τα παπαγαλίζουν χωρίς να γνωρίζουν ουσιαστικά. Είναι λες και πραγματικά γίνεται ένας εμφύλιος πόλεμος και να επαναλαβάνεται η ίδια ιστορία συνέχεια.»

 

Source :
showbizcy