Μεγαλύτερη κάλυψη και πιο γρήγορες ταχύτητες από ποτέ, για μια epic εμπειρία επικοινωνίας

Εκπληρώνοντας την υπόσχεσή της για υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία, η epic σήμερα παρουσιάζει μια ραγδαία ποσοστιαία αύξηση σε επίπεδο κάλυψης και ταχυτήτων, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Καθώς το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου της, το οποίο ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ, υλοποιείται με ταχείς ρυθμούς, τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή. Μέσα σε έναν χρόνο:

  1. Το ποσοστό κάλυψης του 4G αυξήθηκε κατά 4.50% φτάνοντας πλέον στο 97.55% του πληθυσμού ενώ η συνολική κάλυψη του mobile internet έχει φτάσει στο εντυπωσιακό 99.97% σε ότι αφορά την πληθυσμιακή και στο 99% σε ότι αφορά τη γεωγραφική. 
  2. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση των ταχυτήτων του mobile internet, καθώς η μέση ταχύτητα download ανέβηκε κατά 53.5% και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο μέχρι το τέλος της χρονιάς. 
  3. Ακόμη, περισσότερες ορεινές περιοχές προστέθηκαν στο 4G δίκτυο της epic δίνοντας την δυνατότητα στους κατοίκους ακόμη και των πιο απομακρυσμένων χωριών να μπορούν  να απολαμβάνουν τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.
  4. Παράλληλα, η επένδυση αναβάθμισε και τις φωνητικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία με το ποσοστό επιτυχίας αδιάλειπτων συνομιλίων να ανέρχεται στο 99.8% και το ποσοστό επιτυχούς επίτευξης κλήσεων στο 99.77%. Ταυτόχρονα, η epic άρχισε να προσφέρει κλήσεις υψηλής ευκρίνειας μεταξύ των συνδρομητών της χάρη στην τεχνολογία HD Voice.  
  5. Την ίδια περίοδο έγινε εγκατάσταση 200 χλμ. οπτικών ινών σε όλη την επικράτεια, φτάνοντας τα 1,300 χλμ. συνολικά και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της εταιρείας, ειδικά προς τις επιχειρήσεις.
  6. Πρώτη στην Κύπρο παρουσίασε ένα πλάνο κινητής με απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα SMS και 100GB δεδομένων με ένα χαμηλό πάγιο, εφαρμόζοντας και προϊοντικά την υπόσχεσή της για υπερσύγχρονο δίκτυο πάντα σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία. Το epic δίκτυο έχει την δυνατότητα να προσφέρει μια epic Internet εμπειρία στο κινητό με 100GB και σε μια απίστευτα χαμηλή τιμή. 

Τώρα οι συνδρομητές της εταιρείας απολαμβάνουν μια epic εμπειρία επικοινωνίας κάνοντας ό,τι αγαπούν καλύτερα, γρηγορότερα και σε περισσότερα σημεία.

Μεγαλύτερη κάλυψη και πιο γρήγορες ταχύτητες από ποτέ, σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία. Κι αυτό είναι epic. 

Epic. Great network. Great Value