Μήνυση στη Madonna! Ποιος τη ζητάει αποζημίωση 390.000 δολάρια;

H σταρ βρίσκεται αντιμέτωπη με νομικά μπλεξίματα..

Στην περσινή Eurovision, η πολυαναμενόμενη live εμφάνιση της «βασίλισσας της ποπ» Μαντόνα στη σκηνή του Τελ Αβιβ άφησε άφωνους εκατομμύρια τηλεθεατές και θαυμαστές της με την… αφωνία της!

Η επίδοση της Μαντόνα στον τελικό του διαγωνισμού απέσπασε τις διεθνείς αρνητικές κριτικές και τώρα η σταρ βρίσκεται αντιμέτωπη και με νομικά μπλεξίματα.

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, ΚΑΝ, που ανέλαβε την διοργάνωση της Eurovision τον περασμένο Μάιο, κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο του Τελ Αβίβ ενάντια στην εταιρία διοργάνωσης μουσικών εκδηλώσεων Live Nation, η οποία είχε αναλάβει να οργανώσει την εμφάνιση της Μαντόνα στα μισά του τελικού του διαγωνισμού, αλλά αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό καθώς η εμφάνιση κρίθηκε από εκείνη ως ανεπιτυχής.

Η ΚΑΝ κατηγορεί την εταιρία της Μαντόνα ότι παραβίασε τους όρους συμφωνίας και αγνόησε τις οικονομικές υποσχέσεις της.

Μήνυση στη Madonna!

Στην περσινή Eurovision, η πολυαναμενόμενη live εμφάνιση της «βασίλισσας της ποπ» Μαντόνα στη σκηνή του Τελ Αβιβ άφησε άφωνους εκατομμύρια τηλεθεατές και θαυμαστές της με την… αφωνία της!

Η επίδοση της Μαντόνα στον τελικό του διαγωνισμού απέσπασε τις διεθνείς αρνητικές κριτικές και τώρα η σταρ βρίσκεται αντιμέτωπη και με νομικά μπλεξίματα.

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, ΚΑΝ, που ανέλαβε την διοργάνωση της Eurovision τον περασμένο Μάιο, κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο του Τελ Αβίβ ενάντια στην εταιρία διοργάνωσης μουσικών εκδηλώσεων Live Nation, η οποία είχε αναλάβει να οργανώσει την εμφάνιση της Μαντόνα στα μισά του τελικού του διαγωνισμού, αλλά αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό καθώς η εμφάνιση κρίθηκε από εκείνη ως ανεπιτυχής.

Η ΚΑΝ κατηγορεί την εταιρία της Μαντόνα ότι παραβίασε τους όρους συμφωνίας και αγνόησε τις οικονομικές υποσχέσεις της.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού καναλιού KAN, επιβεβαίωσε την αγωγή στο αμερικανικό περιοδικό Variety, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της. Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν το κανάλι, να ζητά 390.000 δολάρια ως αποζημίωση από την Live Nation.