Μπάκιγχαμ: Η νέα βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι μπορεί να… στερήσει τον θρόνο από την Καμίλα

Η μοίρα της Δούκισσας της Κορνουάλης… κρέμεται από μια λεπτή κλωστή
Η νέα βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς θα αποκαλύπτει πολλά “μυστικά”, που κρύβονται πίσω από τις κλειστές πόρτες των βασιλικών ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, όμως αυτό που ανησυχεί περισσότερο την βασιλική οικογένεια αυτή την φορά δεν είναι η δική του ζωή.

Σύμφωνα με την Daily Mail, βασιλικές πηγές αναφέρουν πως αυτό, που τρομάζει περισσότερο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι το τι μπορεί να αποκαλύψει ο πρίγκιπας Χάρι σχετικά με την «μητριά» του, την Δούκισσα της Κορνουάλης.

 

Όπως αναφέρεται, ο πρίγκιπας Χάρι έχει δεσμευτεί να μην αποκαλύψει τίποτα, που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, οπότε το Megxit είναι ένα κεφάλαιο, που σίγουρα δεν θα κοσμεί τις σελίδες της νέας του βιογραφίας.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, ο πρίγκιπας Χάρι δεν ήταν ποτέ κοντά στην Δούκισσα της Κορνουάλης, την Καμίλα. Αν στις σελίδες του γράψει για την διάσημη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο, αυτό θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για το Παλάτι», αναφέρει βασιλική πηγή.

diana

 

Ειδικότερα αυτή την περίοδο, που ο πρίγκιπας Κάρολος προετοιμάζει το έδαφος για την βασιλεία του και η Καμίλα θα στεφθεί ως Βασίλισσα, οποιαδήποτε αναφορά σε αυτήν και την παράνομη σχέση τους όσο ο πατέρας του ήταν παντρεμένος με την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, θα ξεσπούσε σίγουρα ένα μεγάλο σκάνδαλο για το Παλάτι.

Βέβαια, άλλες πηγές αναφέρουν πως τίποτα από αυτά δεν ευσταθεί και η βασιλική οικογένεια δεν ενδιαφέρεται πλέον για το τι κάνει ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. «Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν γνωρίζει καν για την βιογραφία, οπότε δεν ανησυχεί», λέει άλλη βασιλική πηγή.

Ακόμα, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι σχετικά με το εν λόγω βιβλίο, που ετοιμάζει ο Δούκας του Σάσσεξ, όμως πριν κάποιες ημέρες εκπρόσωπος του επιβεβαίωσε πως ο ίδιος είχε μία μικρή συζήτηση περί αυτού με την οικογένειά του, όταν βρέθηκε στην Βρετανία για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Νταϊάνα. Άρα, σίγουρα το Παλάτι γνωρίζει και μάλλον προσπαθεί να χειριστεί το θέμα με λεπτότητα.