Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το δις εξαμαρτείν με τις τόπλες σέλφι, που θορύβησε τους θαυμαστές της

Μετά την πρώτη σέξι φωτογραφία, η ποπ σταρ «δεν έχει σταματημό»…

Μετά το σέξι στιγμιότυπο, που ανάρτησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram το πρωί του Σαββάτου, η ποπ σταρ δείχνει πως της άρεσε η «ελευθερία» της και το «δοκίμασε ξανά».

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, όπου εμφανίζεται μόνο με ένα κοντό σορτσάκι, ενώ καλύπτει το γυμνό της στήθος.

Κι εκεί, που οι θαυμαστές της την αποθέωσαν για ακόμα μια φορά και στήριξαν την κίνησή της, καθώς ήταν η πρώτη της σέξι φωτογραφία μετά από τόσα χρόνια «στην φυλακή του πατέρα της» και η πρώτη της «κίνηση ελευθερίας» από όταν προσέλαβε τον δικό της δικηγόρο, τώρα κι εκείνοι δείχνουν να διχάζονται από την στάση της.

Αυτή την φορά, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε ένα στιγμιότυπο παρόμοιο με το προηγούμενο, αλλά ίσως λίγο πιο αποκαλυπτικό. Τα χέρια της αφήνουν σχεδόν ακάλυπτο το στήθος της, ενώ στην θέση τους υπάρχουν δύο «αστεράκια», που κρύβουν τις θηλές της.

Τώρα όμως, έχει τους θαυμαστές της απέναντί της και όχι δίπλα της. Στα σχόλια κυριαρχούν τα αρνητικά, που θέλουν να «συμμορφώσουν» την ποπ σταρ, ενώ τα θετικά είναι ελάχιστα.

Οι περισσότεροι της γράφουν πως κάτι τέτοιο σίγουρα δεν θα την βοηθήσει στην έκβαση της δίκης, αφού θα επαναφέρουν τους ισχυρισμούς ότι «μόνη της δρα ανεξέλεγκτα, άρα χρειάζεται κάποιον να την ελέγχει». «Μπρίτνεϊ, προσπαθούμε τόσο καιρό να σε ελευθερώσουμε, χαλάρωσε λίγο», της γράφει ένας θαυμαστής.

Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι, που έχουν ενθουσιαστεί με τις φωτογραφίες της και την ενθαρρύνουν να αναρτήσει κι άλλες παρόμοιες. «Έριξες το Internet σήμερα μωρό μου, είσαι ελεύθερη», της γράφουν. Μάλλον, δεν έχουν αναλογιστεί ακόμα τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν πάνω της αυτές οι φωτογραφίες, αν φανούν στο δικαστήριο…