Νέο online shop για τα Marks & Spencer Κύπρου

Αμέτρητες επιλογές κοντά σας, με ένα μόνο κλικ!

Το νέο online shop των Marks & Spencer είναι πλέον διαθέσιμο και στην Κύπρο και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τη νέα φθινοπωρινή συλλογή, προσφέροντάς μας ένα διευρυμένο κατάλογο, σε υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης και είδη σπιτιού.

Μέσα από χιλιάδες επιλογές σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είδη σπιτιού, στο www.marksandspencer.com/cy μπορείτε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα, τα αγαπημένα σας M&S κομμάτια και να τα παραλάβετε στο κοντινό σας κατάστημα M&S ή στο χώρο σας.

Tο online shop των Marks & Spencer Κύπρου διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλη την οικογένεια και εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα είδη. Ανακαλύψτε τα Μust-have κομμάτια της νέας σεζόν σε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών, καθώς και τις online exclusive σειρές: Petite, Curve και Maternity για τις γυναίκες και Big & Tall για τους άνδρες.

Παράλληλα, στο νέο online shop των Marks & Spencer θα βρείτε και τα αγαπημένα M&S Home, που υπόσχονται να χαρίσουν αέρα ανανέωσης στον προσωπικό σας χώρο, μέσα από τον διευρυμένο κατάλογο σε είδη σπιτιού!

Επισκεφθείτε το  νέο online shop  www.marksandspencer.com/cy, εγγραφείτε στο newsletter των M&S και κερδίστε 20% έκπτωση στην πρώτη σας online παραγγελία (η προσφορά ισχύει έως 28/10/2019)!

#marksandspencercyprus

Ακολουθήστε τα M&S Κύπρου:

Facebook: marksandspencercyprus

Instagram: marksandspencercyprus