Αυτες είναι οι πέντε νικήτριες του διαγωνισμού για το matte stick “Blender” των O-morfia Cosmetics

Σας ευχαριστούμε για ακομα μια φορά που εμπιστεύεστε την Ιστοσελιδα μας SOCIALISTA.com.cy. Το ΠΡΩΤΟ γυναικείο site στην Κύπρο.

Και εμείς με την σειρά μας κάθε μήνα έχουμε όμορφους διαγωνισμούς για όλες εσας . Σας φροντίζουμε τόσο μέσα απο τα άρθρα μας αλλα και μέσα απο τα δώρα που μας προσφέρουν διάσημοι σχεδιαστες, Boutiques και επώνυμα καταστήματα για το στυλ , την ομορφια, το σπίτι… Για κάθε γυναίκα!

Στις 26 Νοεμβρίου στις 12μμ έληξε ο διαγωνισμός για να διεκδικήσουν οι αγαπημένες μας αναγνώστριες απο ένα matte stick Blender φυσικά απο τα καταστήματα O-morfia Cosmetics!.

Πέντε matte stick Blender περιμένουν ένα για κάθε μια απο τις 5 νικήτριες του διαγωνισμού.  Ενας διακριτικός “undercover agent”, που όμως μπορεί να σου χαρίζει τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα και λατρεύουν όλες οι youtuber ομορφιάς! Φέρε στην επιφάνεια τις διαφορετικές «προσωπικότητες» των κραγιόν που έχεις ήδη στη συλλογή σου με το μοναδικό και πρωτοποριακό stick “Blender” των O-morfia Cosmetics!

Οι διαγωνισμοί είναι αυστήρα για τους αναγνώστες που έχουν LIKE στο PAGE του Socialista.com.cy! Οσοι δεν έχουν LIKE στο page του site μέχρι και την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού δεν θα μπορούν να περιληφθούν στην κλήρωση!

Σημείωση έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται μόνο όσες έχουν LIKE στην σελίδα του SOCIALISTA και έχουν κάνει SHARE τον διαγωνισμό.

Παρακαλούμε τις αγαπημένες μας αναγνώστριες να μην ξεχνάνε τα βήματα για την διεκδίκηση του δώρου ωστε να εχουν έγκυρη συμμετοχή.

Ανάμεσα στις έγκυρες συμμετοχές πραγματοποιήθηκε κλήρωση, με νικήτριες τις:

  1. Χαρά Οικονόμου
  2. Ιφιγένεια Χριστοφόρου
  3. Σώτια Παναγή
  4. Ραφαέλλα Χριστοφόρου
  5. Χρυστάλλα Πετρίδου

Συγχαρητηρια. Παρακαλούμε τις νικήτριες να επικοινωνήσουν με την σελιδα του SOCIALISTA.com.cy για να ενημερωθούν για την παραλαβή του δώρου.