Ο Γιώργος Χουλιάρας έκλεισε στο ΣΙΓΜΑ και ετοιμάζει τηλεπαιγνίδι

Με δική του παραγωγή

Ο Γιώργος Χουλιάρας έκλεισε στο ΣΙΓΜΑ και ετοιμάζει δικό του τηλεπαιχνίδι. Σύμφωνα με το περιοδικό Capuccino το πρώην διευθυντικό στέλεχος του Tv One εχει ετοιμάσει δική του εταιρεία παραγωγής και το κανάλι σκέφτεται να καλύψει το κενό του Survivor όταν δεν θα μεταδίδεται (αρχικά Πέμπτες και Παρασκευές και μετά μόνο Παρασκευές) με ένα talent show τραγουδιστών.

Σε αυτό το σόου οι διαγωνιζόμενοι θα φτιάχνουν σε βίντεο αγαπημένο τους κομμάτι από εν ζωή καλλιτέχνες, έτσι ώστε η εκπομπή να το δείχνει στον ερμηνευτή του τραγουδιού. Αυτός με την σειρά του θα περνάει τον συμμετέχοντα στην επόμενη φάση, ενώ στα live θα ερμηνεύουν τραγούδια από τον ίδιο τραγουδιστή, διεκδικώντας ένα τραγούδι που θα γίνει δικό τους.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, ήδη γίνονται επαφές με διάφορους τραγουδιστές  για να συμμετέχουν και συνθέτες για να γράψουν τραγούδια.

Πάντως, το κανάλι σκέφτεται σοβαρά να εντάξει στο πρόγραμμα του αυτό το concept ενώ οι φήμες πληθαίνουν που θέλουν τον Χουλιάρα να μην περιορίζεται μόνο στη θέση πωλητή-παραγωγού στο ΣΙΓΜΑ.