Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά στον Αντώνη Κανάκη: «Έβαλα τα γέλια, μου έπεσαν τα μαλλιά» (vid)

Ο παρουσιαστής μίλησε στο «Ευτυχείτε» του OPEN, ενώ δεσμεύτηκε να απαντήσει μέσα από το «Live Tonight» τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. 
 

Τη δική του απάντηση στα σχόλια του Αντώνη Κανάκη έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιλώντας στην Έλενα Πολυκάρπου και στο «Ευτυχείτε» του OPEN. 

«Έβαλα τα γέλια, μου έπεσαν τα μαλλιά με αυτά που βλέπω», είπε ο παρουσιαστής, ενώ δεσμεύτηκε να απαντήσει στον πρώην κολλητό του φίλο μέσα από το «Live Tonight» τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. 

Η κριτική του Αντώνη Κανάκη

Στη διαδικτυακή εκπομπή «Βινύλιο», το βράδυ της Πέμπτης, ο Αντώνης Κανάκης -χωρίς να ονοματίσει- φωτογράφισε τη νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Live tonight» χαρακτηρίζοντάς την «αντιγραφή». Ο παρουσιαστής απάντησε, με το δικό του τρόπο, στα όσα γράφονται από χρήστες του διαδικτύου για το νέο φορμάτ του Αρναούτογλου στην εποχή του κορονοϊού. 

«Δεν μπορείς να μην πεις κάτι, αν και το κοινό τα έχει πει όλα στο Twitter. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, πριν τρεις εβδομάδες ξεκινήσαμε τις διαδικτυακές μας εκπομπές που συνέπεσαν με την καραντίνα του κορονοϊού. Η βασική ιδέα είναι να μεταφέρουμε τηλεοπτικά έναν πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά με τηλεοπτικά συστατικά. Δημιουργήθηκε λοιπόν αυτό που δημιουργήθηκε που είναι σίγουρα αγνό και αυθεντικό. Και αυτοχρηματοδοτούμενο, χωρίς διαφημίσεις, με μοναδικό κίνητρο να έχουμε αυτή τη συντροφιά», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης. 

«Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα, ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό, και πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει τον τρόπο της, το μέτρο της… Δεν παίρνεις τις ατάκες, το περιεχόμενο, τα συστατικά. Το βαφτίζεις  κιόλας πειρατικό και βγαίνει αυτό το πράγμα. 

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία και ιδέα. Δεν έχεις καν την εντιμότητα να πεις ότι “είδαμε στο Βινύλιο να κάνουν κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και αποφασίσαμε να το κάνουμε κι εμείς εδώ”», κατέληξε.