Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου «λύνει» τη σιωπή του: «Έκανα τα πάντα για να αποφευχθεί ο χωρισμός» (Βίντεο)

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Τάσο Ευαγγέλου για τις ανάγκες της απογευματινής εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα»
Μεταξύ άλλων ο πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, τα παιδιά του, αλλά και για τα ψέματα που ειπώθηκαν για το πρόσωπό του.

«Το χωρισμό το διαχειρίστηκα με το να δω την επόμενη ημέρα και τα παιδιά μου. Αν και είναι δύσκολο να χωρίζεις με τρία παιδιά εντούτοις νιώθω καλά και κάνω όσα περισσότερα μπορώ για τα παιδιά μου. Δεν ξέρω αν ήταν και για τους δυο η καλύτερη λύση ο χωρισμός αλλά για τα παιδιά ήταν σίγουρα.

Ο χωρισμός είναι μια πολύ σοβαρή απόφαση και νιώθω πολύ ήρεμος μέσα μου, έκανα τα πάντα για να αποφευχθεί. Ο καθένας πήρε την απόφαση και εγώ πήρα την δική μου. Αν ο άνθρωπος νιώσει ότι έκανε τα πάντα μέσα του, τότε ο χωρισμός είναι εύκολη υπόθεση. Η προσωπική μου ζωή είναι πολύ περιορισμένη. Όταν θα έρθει η επόμενη σχέση, θα την κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», είπε αρχικά ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και κατόπιν πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή τα παιδιά μου έχουν την προτεραιότητα μου. Βρίσκω ποιοτικό χρόνο για τα παιδιά μου. Μέχρι σήμερα έχω ακούσει αρκετά ψέματα και gossips για μένα. Το έχω ζήσει και πιο παλιά και δεν με ενοχλεί. Αλλά είναι παιδιά στη μέση. Με ενοχλεί το ψέμα πάρα πολύ σαν άνθρωπο. Για το ψέμα έχω χαλάσει σχέσεις με ανθρώπους που ήταν πολύ κοντά μου. Είναι λόγος για να μην ξαναμιλήσω σε κάποιον. Αυτοί που λένε τα ψέματα, ξέρουν ότι είναι ψέματα.

Στην Κύπρο μπαίνουν σάλτσες τρελές και ο καθένας λέει ότι ξέρει. Δεν έχω να δώσω απάντηση σε κανέναν. Οι δικοί μου ξέρουν, μόνο στα παιδιά μου θα λογοδοτήσω. Με έπαιρναν άνθρωποι δικοί μου και μου έλεγαν “ρε, κάνε κάτι”. Δεν με ενδιαφέρει αν η σιωπή μου έδινε περισσότερο… τροφή. Πήρα τα παιδιά μου και τους είπα «αν ακούσετε κάτι για τον πατέρα ή για τη μητέρα σας, πρέπει να έρθετε να μιλήσουμε».

Δες το παρακάτω βίντεο: 

Πηγη: mylife