Οι πιο κακοντυμένες που σχολιάστηκαν αρνητικά στον γάμο Τανιμανίδη – Μπόμπα!

Ποιες έχουν κάνει τα μεγάλα Not;

Εδώ είμαστε και σήμερα στο Youweekly.gr με παρασκήνιο από τον γάμο της χρονιάς!

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για τον γάμο Μπόμπα – Τανιμανίδη και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αφιέρωμα στις κακοντυμένες της βραδιάς!

Πάρτε ένα καφεδάκι και.. ξεκινάμε!

Αθηνά Οικονομάκου μου λίγο ηρεμία ζητάμε! Πιστεύω που λέτε αγαπημένοι μου ότι η Αθηνά ήθελε να κάνει μπαμ! Να μαγνητίσει τα βλέμματα που λέμε.. να κάνει το μπατακλάν της! Έραψε ένα κατακόκκινο φόρεμα, πήρε και τον Μιχόπουλο αγκαζέ και δεν υπολόγισε ότι αυτή η βραδιά δεν ήταν δικιά της αλλά αλλουνού! Έκλεψε τη παράσταση κάτι πολύ κακό που είναι μέγα λάθος σε τέτοιες εκδηλώσεις!

Στη θέση νούμερο 2 της λίστας μας έχουμε τη Μαρία Καλάβρια! Έβαλε ένα απλό – λιτό – απέριττο φόρεμα με αστεράκια – πούλιες και αυγερινούς σε χρώμα που σας έρχεται πρώτο στο μυαλό σας ( ναι, ναι το γνωστό που τελειώνει σε -λι) και το πίστευε μέσα της βαθιά ότι θα ξεχωρίσει! Ε και ξεχώρισε… για τους λάθος λόγους!

 

Στη Ντορέττα Παπαδημητρίου έχουμε αναφερθεί και ξεχωριστά αλλά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στο αφιέρωμα μας! Τι να πρωτοπούμε ρε κούκλα μου; Από τα tribal σχέδια; Από το μακρυμάνικο μέσα στο καλοκαίρι; Από την βαβούρα; Ότι και να πω είναι λίγο και το κλείνω εδώ!

Και κλείνω με την άγνωστη στο ευρύ κοινό Βάσια Κωσταρά ή Κωστάρα. Η σχεδιάστρια Βάσια έβαλε ένα σετάκι από οργάντζα κατά πάσα πιθανότητα με χρώμα σκοτωμένο και μοτίβα που προκαλούν εύλογες απορίες όπως… είχε φως όταν το έραβε; Τώρα τα συμπεράσματα… δικά σας!